Ontdek Treepack
in de media

HLN

In de file staan is voortaan wat aangenamer door eerste mural in straatbeeld

TIENEN Je hebt het misschien al gemerkt, maar de betonnen muur aan de Bergévest krijgt een kleurtje; of kleurtjes…. Stilstaan in je auto aan en kruispunt (of in de file staan), dat is nu juist een plezier door het zicht op een prachtige muurschildering. Met passie voor street art wist Treepack dit project in Tienen tot realisatie te brengen. De eerste mural in onze stad is nog niet helemaal klaar, maar je kan toch al een plantenstreng verweven met water herkennen, samen met enkele andere dieren.

VRT

Vrolijke streetart kleurt de straten van Ninove

In Ninove kunnen inwoners kunstwerken ontdekken langs een nieuw streetart parcours doorheen het stadscentrum. Sinds september verschenen kunstwerken van het kunstencollectief Treepack druppelsgewijs in de stad, en nu is ook het elfde en laatste werk “Vrouw met de kruik” af. Het kunstencollectief heeft als missie kunst toegankelijk te maken voor het brede publiek door de publieke ruimte te verfraaien.

HLN

Fietstunnel onder Noordweg opgefleurd met muurschilderingen

PEER – De fietstunnel onder de Noordweg in Peer is opgefleurd met een kleurrijke en levendige muurschildering. De Leuvense street art organisatie Treepack toverde de grijze tunnel om tot een bont drieledig kunstwerk met als thema’s water, grasland en weide. Eerder werd het fiets- en voetpad in de tunnel al hernieuwd.

HLN

‘De vrouw met de kruik’ maakt streetartproject in Ninoofse straten compleet

NINOVE Het streetartproject ‘Tour Surprise’ is compleet met de realisatie van de grote ‘mural’ ‘De vrouw met de kruik’ op de hoek van de Aalstersesteenweg en kruispunt Den Doorn. Het volledige parcours kan vanaf nu worden ontdekt. “Het daagt wandelaars uit om straten en pleinen met nieuwe ogen te ontdekken.”

HLN

Treepack fleurt gevel sporthal Averbode op

AVERBODE De laatste street art van het jaar is een feit in Scherpenheuvel-Zichem. Je kan dit prachtig werk van Treepack bewonderen op de gevel van de sporthal in Averbode.

Nieuwsblad

Hij tekende al voor Louis Vuitton, nu ontwerpt wereldbekende illustrator gigantisch kunstwerk: “Geïnspireerd door dertig jaar carnaval”

HEIST – Heist heeft een nieuw kleurrijk pareltje: in de Pannestraat blinkt een muurschildering van liefst 120 vierkante meter groot van de hand van Brecht Evens, een gelauwerde illustrator die over de hele wereld bekend is. Hij liet zich inspireren door 250 foto’s uit de geschiedenis van Heist Carnaval. “We hebben er een monumentaal kunstwerk bij”, aldus burgemeester Piet De Groote.

HBVL

Kunstwerk verbindt jong en oud op UCLL

Hasselt – UCLL Hasselt pakt uit met een street-artwerk om studenten, voorbijgangers en docenten met elkaar te verbinden. Met de visie ‘Iedereen is welkom op onze campus’ deed de hogeschool beroep op het Leuvense kunstenaarscollectief Treepack.

Leuven Actueel

Eerste grote streetart in Lubbeek

Het werk is gemaakt op vraag van de gemeente Lubbeek en is van de hand van kunstenaar Darko, naar een ontwerp van Treepack.

Nieuwsblad

Grote street art kunstwerken brengen toekomst van Leeuwse jeugd in beeld

SINT-PIETERS-LEEUW – Tijdens de zomervakantie verschenen op een muur op de hoek van de Karel Gilsonstrata en de Kerkstraat in Ruisbroek en op de gevel van de Sint-Stevensschool in het Negenemanneke twee monumentale street art kunstwerken. Beide kunstwerken werden dinsdagnamiddag samen met buren en schoolkinderen geopend.

Persinfo

Treepack maakte muurschilderingen

Sint-Pieters-Leeuw ging in zee met kunstenaarscollectief Treepack om twee monumentale muurschilderingen te realiseren. Zij schakelden op hun beurt kunstenaars Simon Mannaerts en Toon Van Ishoven in, om een kunstwerk te creëren in Ruisbroek en Negenmanneke. De voorbije weken werd Sint-Pieters-Leeuw opgefleurd met kunst in de publieke ruimte om U tegen te zeggen. Centraal hierbij staat de focus op de toekomst van jongeren en de rol die zij spelen in de groeiende samenleving van de Vlaamse randgemeenten.

HLN

Nieuw artwork verrijst aan Duitsveldbaan

ROTSELAAR – De kunstenaars van Treepack zijn nog volop in de weer met de artwork aan de Duitsveldbaan in Wezemaal. De contouren van een prachtig zeelandschap zijn al herkenbaar.

Leuven Actueel

Grijze wolf duikt op in het straatbeeld

Streetartiest TUZQ plaatste in Rotselaar een nieuw werk: een grijze wolf.
De bekende beschilderde elektriciteitskasten vinden nu ook hun weg naar Rotselaar. Lars Van Cauwenbergh (TUZQ) heeft in de Regastraat in Rotselaar de afbeelding van een grijze wolf geplaatst op een elektriciteitscabine. Ook Painting bear, Bearhole, Simon Mannaerts, Treepack en Jan Poncelet gingen er aan de slag.

VRT

Tour Elentrik nieuw straatkunstproject in Rotselaar

In Rotselaar is een nieuw kunstproject opgestart. Dat heet Tour Elentrik en is al het derde soortgelijk project in de gemeente. Deze keer worden elektriciteitskasten kleurrijk beschilderd. De kasten lopen doorheen de verschillende woonkernen en zorgen voor verbinding.

Contact

HQ & Kantoor

Philipssite 5/bus 1
3001 Leuven, België
BTW: BE 0848.401.095

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.
Ons kantoor in Leuven bereik je zo!

Bring your story to Life

Til jouw muur of ruimte op naar een hoger niveau en laat je leiden door onze kennis. Met ons bewezen proces wordt elk idee realiteit. 

Contacteer ons

Treepack BV
Leuven, Belgium
Telefoon: +32 484 71 95 34
E-mail: hello@treepack.net

Get inspired

Schrijf je in op onze nieuwsbrief