Ontdek Treepack
in de media

HBVL

Kunstwerk verbindt jong en oud op UCLL

Hasselt – UCLL Hasselt pakt uit met een street-artwerk om studenten, voorbijgangers en docenten met elkaar te verbinden. Met de visie ‘Iedereen is welkom op onze campus’ deed de hogeschool beroep op het Leuvense kunstenaarscollectief Treepack.

Leuven Actueel

Eerste grote streetart in Lubbeek

Het werk is gemaakt op vraag van de gemeente Lubbeek en is van de hand van kunstenaar Darko, naar een ontwerp van Treepack.

Nieuwsblad

Grote street art kunstwerken brengen toekomst van Leeuwse jeugd in beeld

SINT-PIETERS-LEEUW – Tijdens de zomervakantie verschenen op een muur op de hoek van de Karel Gilsonstrata en de Kerkstraat in Ruisbroek en op de gevel van de Sint-Stevensschool in het Negenemanneke twee monumentale street art kunstwerken. Beide kunstwerken werden dinsdagnamiddag samen met buren en schoolkinderen geopend.

Persinfo

Treepack maakte muurschilderingen

Sint-Pieters-Leeuw ging in zee met kunstenaarscollectief Treepack om twee monumentale muurschilderingen te realiseren. Zij schakelden op hun beurt kunstenaars Simon Mannaerts en Toon Van Ishoven in, om een kunstwerk te creëren in Ruisbroek en Negenmanneke. De voorbije weken werd Sint-Pieters-Leeuw opgefleurd met kunst in de publieke ruimte om U tegen te zeggen. Centraal hierbij staat de focus op de toekomst van jongeren en de rol die zij spelen in de groeiende samenleving van de Vlaamse randgemeenten.

HLN

Nieuw artwork verrijst aan Duitsveldbaan

ROTSELAAR – De kunstenaars van Treepack zijn nog volop in de weer met de artwork aan de Duitsveldbaan in Wezemaal. De contouren van een prachtig zeelandschap zijn al herkenbaar.

Leuven Actueel

Grijze wolf duikt op in het straatbeeld

Streetartiest TUZQ plaatste in Rotselaar een nieuw werk: een grijze wolf.
De bekende beschilderde elektriciteitskasten vinden nu ook hun weg naar Rotselaar. Lars Van Cauwenbergh (TUZQ) heeft in de Regastraat in Rotselaar de afbeelding van een grijze wolf geplaatst op een elektriciteitscabine. Ook Painting bear, Bearhole, Simon Mannaerts, Treepack en Jan Poncelet gingen er aan de slag.

VRT

Tour Elentrik nieuw straatkunstproject in Rotselaar

In Rotselaar is een nieuw kunstproject opgestart. Dat heet Tour Elentrik en is al het derde soortgelijk project in de gemeente. Deze keer worden elektriciteitskasten kleurrijk beschilderd. De kasten lopen doorheen de verschillende woonkernen en zorgen voor verbinding.

Nieuwsblad

Brugs kunstenaar Wietse Hindryckx tovert elektriciteitscabine om tot heus kunstwerk: “Iets intiemer in vergelijking met gigantische muren”

JABBEKE – Op het kruispunt van de Gistelsteenweg en de Kerkeweg staat een opvallend kunstwerk… in de vorm van een elektriciteitscabine. Lokaal kunstenaar Wietse Hindryckx schilderde het kunstwerk op de cabine van Fluvius in samenwerking met Treepack en met de focus op de middeleeuwse geschiedenis van deelgemeente Snellegem.

Nieuwsblad

Speelse muurschildering geeft Negenmanneke kleur

SINT-PIETERS-LEEUW – Kunstenaar Toon Van Ishoven, in het street art-milieu beter gekend als Artoon, is op de muren van de Sint-Stevensschool in het Leeuwse wijk Negenmanneke volop bezig aan een grote muurschildering. Het moet kleur brengen in de vrij verstedelijkte buurt met de toekomst als centraal thema.

De Polder

Nieuw kunstwerk activeert bewoners om in beweging te blijven

KALMTHOUT – Afgelopen weken werd er hard gewerkt om de fietserstunnel van Kalmthout te voorzien van een nieuw kleurrijk jasje. In samenwerking met streetart organisatie Treepack en gemeente Kalmthout werd de fietserstunnel ter hoogte van de Turfvaartlaan opgefrist met een prachtig kunstwerk. “Voor altijd in beweging” was de insteek van kunstenaar Simon Mannaerts die de tunnel onder handen nam.

VRT

Zijgevel van jeugdhuis in Hoeselt is voortaan een kunstwerk

Op de zijgevel van het jeugdhuis ’t Fabriek in Hoeselt prijkt voortaan een grote muurschildering. Het gaat om een ontwerp van het kunstenaarscollectief Treepack. Het werd gisterenavond officieel voorgesteld bij de opening van een pop-upbar voor jongeren.

Contact

HQ & Kantoor

Philipssite 5/bus 1
3001 Leuven
België
BTW: BE 0848.401.095

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.
Ons kantoor in Leuven bereik je zo!

Bring your story to Life

Til jouw muur of ruimte op naar een hoger niveau en laat je leiden door onze kennis. Met ons bewezen proces wordt elk idee realiteit. 

Contacteer ons

Treepack BV
Leuven, Belgium
Telefoon: +32 484 71 95 34
E-mail: hello@treepack.net

Get inspired

Schrijf je in op onze nieuwsbrief