Ontdek Treepack
in de media

TVL

Warme bakker Cupers zet ambacht in de kijker met muurschildering

Bakkerij Cupers te Sint-Lambrechts-Herk pakt sinds kort uit met een monumentale muurschildering die letterlijk en figuurlijk hun ambacht in de verf zet. Sinds 1976 voorzien zij vers brood en patisserie volgens de authentieke recepten van hun grootouders. De broers en bakkers, Christophe en Jim, zetten de traditie van hun vader Paul verder en stapten samen in zee met kunstcollectief Treepack om de bakkerij te voorzien van een prachtige muurschildering.

Nieuwsblad

Imker oogst honing onder Afrikaanse zon van Bohicon

Sint-Antonius is een tweede streetartkunstwerk rijker. Op een nutskast aan de rotonde van de Achterstraat en de Zoerselsteenweg schiep kunstenaar Joris Lacroix van streetart-collectief Treepack in opdracht van de gemeente Zoersel een imker in Afrikaanse Benin-sfeer.

GVA

Imker oogst honing onder Afrikaanse zon van Bohicon

Sint-Antonius is een tweede streetartkunstwerk rijker. Op een nutskast aan de rotonde van de Achterstraat en de Zoerselsteenweg schiep kunstenaar Joris Lacroix van streetart-collectief Treepack in opdracht van de gemeente Zoersel een imker in Afrikaanse Benin-sfeer.

HLN

Tien elektriciteitskastjes zijn kleurrijke eye-catchers op ‘Tour Elentrik’

Met het street art-project Tour Elentrik, een samenwerking tussen de gemeente Oosterzele en kunstenaarscollectief Treepack, werden tien saaie, grijze elektriciteitskastjes omgetoverd tot kleurrijke pareltjes. De kastjes vertellen elk een uniek verhaal rond het thema ‘vrijheid’. Vandaag werd de openluchttentoonstelling Tour Elentrik officieel ingewandeld in Gijzenzele.

HLN

Gevel cultuurzaal Kubox wordt kunstwerk

De grijze zijgevel van de Kubox in Kuurne krijgt deze week een make-over. De artiesten van kunstenaarscollectief Treepack zijn gestart met het kunstwerk van kunstenaar Sam Billen op de gevel te zetten. Op 5 mei, wanneer het 15-jarig bestaan van de cultuurzaal wordt gevierd met een optreden van Bart Peeters, moet het klaar zijn.

rtv

Street Art fleurt muren in Herentals op

Op 5 plaatsen in Herentals en deelgemeenten Noorderwijk en Morkhoven, zullen er de komende weken grote muurschilderingen verschijnen. Door street art een prominente plaats te geven, wil de stad kunst dichter bij de inwoners brengen.

Nieuwsblad

Straatkunst krijgt vorm in straatbeeld

HERENTALS – Liefst 544 Herentalsenaren maakten hun keuze uit de verschillende ontwerpen die de kunstenaars van organisatie Treepack op vraag van de stad Herentals opmaakten. Vijf locaties krijgen de volgende weken meer kleur.

HLN

Folder moet wandelaars langs opgesmukte elektriciteitskasten sturen

OVERIJSE In Overijse werden de voorbije maanden tal van elektriciteitskasten omgetoverd tot kunstwerken en om die in de kijker te zetten, heeft de gemeente ze opgelijst in een folder. Op die manier kunnen wandelaars langs de verschillende kunstwerken lopen.

HLN

Ontwerpen Herentalse muurschilderingen bekend

HERENTALS In 2022 zet stad Herentals sterk in op street art onder het motto ‘street art is het democratiseren van kunst’. Op vijf locaties, verspreid over het centrum, Noorderwijk en Morkhoven, zullen professionele binnen- en buitenlandse artiesten een grote muurschildering maken.

Nieuwsblad

Nieuwe muurschildering fleurt toegang provinciaal domein op

KESSEL-LO – Het buurtcomité van de Leopold Ruelensstraat in Kessel-Lo heeft lokale en professionele street-artkunstenaars ingeschakeld om hun straat op te fleuren. Het resultaat is een prachtige toegang tot het Provinciaal Domein.

HLN

Eenden zwermen uit in Leopold Ruelensstraat

LEUVEN/KESSEL-LO Net zoals het ontdekken van de wereld bij jezelf begint, begint het Provinciedomein in de omliggende straten van Kessel-Lo. Het straatcomité van de Leopold Ruelensstraat nam zijn status als toegangspoort voor de groene long ernstig en zette de schouders onder de opfleuring van de wijk. Kers op de taart van het traject is de nieuwe muurschildering van het Leuvense kunstcollectief Treepack.

Nieuwsblad

Tour Elentrik brengt kleur op Lintse elektriciteitskasten

LINT – De locaties en de planning liggen vast want Tour Elentrik komt ook naar Lint. Tijdens dit creatieve project mogen lokale en professionele artiesten de grijze elektriciteitskasten in de straten kleur geven in een bepaald thema.

RobTV

PRACHTIG: Nieuwe muurtekening aan Abdij van Park in Leuven

De stad Leuven is opnieuw een prachtige muurschildering rijker. Aan Abdij van Park kan je voortaan dit kunstwerk bewonderen in de tunnel richting de wijk ‘Spaanse Kroon’ in Heverlee. Het is een creatie van collectief Treepack.

HBVL

Basketplein Grimbyerbroeck kleurrijk opgefrist

In de Grimbyerbroeck werd het basketpleintje zopas opgefrist. Het past prachtig bij de warme herfstkleuren in de omgeving. Het lokaal bestuur werkte voor de realisatie (opnieuw) samen met de mensen van Treepack, een collectief gespecialiseerd in street art-projecten.

Contact

HQ & Kantoor

Philipssite 5/bus 1
3001 Leuven
België
BTW: BE 0848.401.095

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.
Ons kantoor in Leuven bereik je zo!

Bring your story to Life

Til jouw muur of ruimte op naar een hoger niveau en laat je leiden door onze kennis. Met ons bewezen proces wordt elk idee realiteit. 

Contacteer ons

Treepack BV
Leuven, Belgium
Telefoon: +32 484 71 95 34
E-mail: [email protected]

Get inspired

Schrijf je in op onze nieuwsbrief