Ontdek Treepack
in de media

De Polder

Nieuw kunstwerk activeert bewoners om in beweging te blijven

KALMTHOUT – Afgelopen weken werd er hard gewerkt om de fietserstunnel van Kalmthout te voorzien van een nieuw kleurrijk jasje. In samenwerking met streetart organisatie Treepack en gemeente Kalmthout werd de fietserstunnel ter hoogte van de Turfvaartlaan opgefrist met een prachtig kunstwerk. “Voor altijd in beweging” was de insteek van kunstenaar Simon Mannaerts die de tunnel onder handen nam.

VRT

Zijgevel van jeugdhuis in Hoeselt is voortaan een kunstwerk

Op de zijgevel van het jeugdhuis ’t Fabriek in Hoeselt prijkt voortaan een grote muurschildering. Het gaat om een ontwerp van het kunstenaarscollectief Treepack. Het werd gisterenavond officieel voorgesteld bij de opening van een pop-upbar voor jongeren.

Wielsbeke.be

Oud-renner en cafébaas Boudewijn Devos vereeuwigd in muurschildering

Ter hoogte van Heirweg 108 te Sint-Baafs-Vijve (het kruispunt van de Heirweg met de Abeelestraat) is een muurschildering aangebracht ter ere van oud-wielrenner en cafébaas Boudewijn Devos. Het kunstwerk – ontworpen en uitgevoerd door Treepack BV – werd aangebracht aan de gevel van het huis van zijn zoon Patrick.

Nieuwsblad

“We vroegen een gedenkbordje en kregen dit”: Oud-renner, cafébaas en volksheld Boudewijn Devos vereeuwigd op ‘zijn hoek’

SINT-BAAFS-VIJVE – Het kruispunt van de Heirweg met de Abeelestraat ziet er sinds afgelopen week een stuk vrolijker uit. Op een gevel werd een metershoog portret geschilderd van Boudewijn Devos. Hij staat er als jonge wielrenner hand in hand met zijn oudere zelf, als cafébaas met de eeuwige glimlach. “We worden overladen met positieve reacties”, zegt zijn zoon Patrick.

TVL

Warme bakker Cupers zet ambacht in de kijker met muurschildering

Bakkerij Cupers te Sint-Lambrechts-Herk pakt sinds kort uit met een monumentale muurschildering die letterlijk en figuurlijk hun ambacht in de verf zet. Sinds 1976 voorzien zij vers brood en patisserie volgens de authentieke recepten van hun grootouders. De broers en bakkers, Christophe en Jim, zetten de traditie van hun vader Paul verder en stapten samen in zee met kunstcollectief Treepack om de bakkerij te voorzien van een prachtige muurschildering.

Nieuwsblad

Imker oogst honing onder Afrikaanse zon van Bohicon

Sint-Antonius is een tweede streetartkunstwerk rijker. Op een nutskast aan de rotonde van de Achterstraat en de Zoerselsteenweg schiep kunstenaar Joris Lacroix van streetart-collectief Treepack in opdracht van de gemeente Zoersel een imker in Afrikaanse Benin-sfeer.

GVA

Imker oogst honing onder Afrikaanse zon van Bohicon

Sint-Antonius is een tweede streetartkunstwerk rijker. Op een nutskast aan de rotonde van de Achterstraat en de Zoerselsteenweg schiep kunstenaar Joris Lacroix van streetart-collectief Treepack in opdracht van de gemeente Zoersel een imker in Afrikaanse Benin-sfeer.

HLN

Tien elektriciteitskastjes zijn kleurrijke eye-catchers op ‘Tour Elentrik’

Met het street art-project Tour Elentrik, een samenwerking tussen de gemeente Oosterzele en kunstenaarscollectief Treepack, werden tien saaie, grijze elektriciteitskastjes omgetoverd tot kleurrijke pareltjes. De kastjes vertellen elk een uniek verhaal rond het thema ‘vrijheid’. Vandaag werd de openluchttentoonstelling Tour Elentrik officieel ingewandeld in Gijzenzele.

Contact

HQ & Kantoor

Philipssite 5/bus 1
3001 Leuven
België
BTW: BE 0848.401.095

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.
Ons kantoor in Leuven bereik je zo!

Bring your story to Life

Til jouw muur of ruimte op naar een hoger niveau en laat je leiden door onze kennis. Met ons bewezen proces wordt elk idee realiteit. 

Contacteer ons

Treepack BV
Leuven, Belgium
Telefoon: +32 484 71 95 34
E-mail: [email protected]

Get inspired

Schrijf je in op onze nieuwsbrief