Murals & Street Art voor je bedrijf

Of je nu de werksfeer op kantoor wilt verbeteren, je verhaal wilt delen met de wereld of je gebouw wilt renoveren: ontdek hieronder hoe muurschilderingen jouw organisatie een boost kunnen geven.

Interesse?

Tijdens elke fase – van het eerste gesprek tot de plaatsing en productie – zorgen wij ervoor dat de communicatie transparant blijft en dat je op alle fronten op de hoogte blijft.

Maak een afspraak met onze Mural Experts:

1 | Geëngageerde werknemers

Een gelukkige werknemer is een geweldige werknemer.

Studies hebben aangetoond dat er een positieve correlatie bestaat tussen het geluk van jouw personeel en hun productiviteit. En hoe zorg je ervoor dat je werkt met mensen die over het algemeen tevreden zijn? Eenvoudig: mensen voelen zich goed in hun vel als ze zich goed in hun (werk)omgeving voelen.

Mooie muurschilderingen kunnen een enorme impact hebben op de uitstraling van jouw kantoor en daardoor een aangename werksfeer scheppen. Bovendien kan je er nieuwe medewerkers mee aantrekken en de loyaliteit van je personeel een boost geven.

Onze murals helpen om te connecteren met je team en om trotse brand ambassadors te creëren.

2 | Branding & storytelling

Je krijgt nooit een tweede kans om een eerste indruk te maken

Muurschilderingen genereren een enorme hoeveelheid exposure en zorgen ervoor dat jouw merk top of mind blijft. Laat jouw klanten en prospects versteld staan op het moment dat ze jouw kantoorgebouw binnenwandelen. 

Een beeld zegt meer dan 1000 woorden. Met een muurschildering die het verhaal, de waarden en de activiteiten van jouw bedrijf visualiseert, maken wij van jouw gebouw een monument!

3 | Renoveren met street art

Gebouwen zijn vaak een saaie en grijze massa. 

Met muurschilderingen bieden wij een zeer origineel en onderhoudsvriendelijk alternatief voor traditionele oplossingen (banners, verticale tuinen, regelmatig schilderwerk) om jouw muur te renoveren. Waarom zou je je gebouw camoufleren als je het kan transformeren in een kunstwerk dat verschillende generaties kan inspireren!

Bekijk hieronder de transformerende kracht van street art!

4 | DRESS TO IMPRESS: REJUVENATING INDUSTRIAL BUILDINGS

Een industriële omgeving gaat meestal niet gepaard met kleur. De toon wordt gezet door witte metalen beklede panelen en betongrijze structuren.

Daar willen wij verandering in brengen!

Door kleur toe te voegen aan een concept geven wij pit aan jouw massieve gebouwen, torenhoge silo's en eigenlijk elke saaie structuur die je op jouw terrein hebt.

Je kan er zeker van zijn dat jouw gebouw van mijlenver te zien zal zijn.

Geef je een rondleiding aan prospects? Komen klanten langs om te zien hoe hun producten worden gemaakt? Met een monumentale muurschildering zullen ze hoe dan ook onder de indruk zijn!

Ready for massive murals with taste?
satelitte-jellyfish_gooze-silo-antwerp-1.jpg

Showcase

Een eerbetoon aan de medewerkers van Stylin' Art.

Sylin'Art is een familiebedrijf dat in 1940 is ontstaan, en nog steeds met trots en plezier hun producten maakt. De 45 vakmensen die er werken, staan bekend om hun precieze zaag- en snijwerk.

Om te illustreren wat er binnen precies gebeurt, creëerden we een dynamische opeenvolging van scènes die de normen en waarden van het familiebedrijf uitdragen en een eerbetoon zijn aan het ambacht en de mensen die elke dag met veel toewijding dat decoratieve plaatmateriaal maken.

LiNK Engineering


Treepack heeft een nieuwe muurschildering voltooid op een gevel in de haven van Antwerpen voor het Antwerpse bedrijf Link Engineering. Het kunstwerk, genaamd “Linkwizard”, toont

Bekijk project »
Bekijk alle projecten

Boekhoudkantoor Karin Beeckman


Karin Beeckman, zaakvoerder van haar eigen boekhouder kantoor,  broedde al lang op het idee om haar woning en kantoor te transformeren met een muurschildering.  De

Bekijk project »
Bekijk alle projecten

Foodmaker – België & Nederland


Sinds 2004 zorgt Foodmaker voor ultraverse en biologische maaltijden, met ingrediënten die zoveel mogelijk van hun eigen biovelden afkomstig zijn. Door professionele chefs worden hun

Bekijk project »
Bekijk alle projecten

Bakkerij Cupers – Hasselt


Bakkerij Cupers te Sint-Lambrechts-Herk pakt sinds kort uit met een monumentale muurschildering die letterlijk en figuurlijk hun ambacht in de verf zet. Sinds 1976 voorzien

Bekijk project »
Bekijk alle projecten

AFAS – Kontich


Samen met AFAS software te Kontich hebben we de handen in mekaar geslagen om hun kantoren en opleidingsruimtes in een nieuw jasje te steken.  Onze

Bekijk project »
Bekijk alle projecten

Connecting – Aten Infotech


Heusden-Zolder | De motivatie van je personeelsleden dagelijks opnieuw stimuleren is niet makkelijk. Toch is de hardwarefabrikant Aten Infotech uit Heusden-Zolder hier recent in geslaagd.

Bekijk project »
Bekijk alle projecten

De mural van Treepack, brengt het DNA van Tunity over op onze medewerkers. Zij geraken dagelijks geïnspireerd door dit iconisch beeld. Het is de start van onze onboarding en het ademt echt uit wie we zijn!

Een pitstop bepaalt het verschil tussen winst en verlies. Onze slogan “Wij geven onze klanten een oneerlijk voordeel” wordt zo gevisualiseerd en tot leven gebracht.

Klanten geraken geïntrigeerd en voelen zich letterlijk in de driver’s seat. Hun avontuur start dan met het juist gevoel. Als bedrijf zijn we zo tevreden dat we niet kunnen wachten op onze tweede muur!

Fabio Romagnoli

CEO van Tunity

“Ik had nooit gedacht dat onze samenwerking zo’n impact zou hebben.

We keken uit naar de ontwerpen en waren verrast omdat het iets bleek te zijn wat we in onze dromen helemaal niet hadden verwacht. En toch was het voor velen meteen BAM!

Het is een resultaat dat ons sprakeloos maakt. Een werk met een enorme impact, de hele gemeenschap heeft het erover. Het is de kers op de taart.

Bedankt dat je onze visie een gezicht hebt gegeven! Goed gedaan!”

Dieter Rodeyns

Directeur van basisschool De Suikerspin Tienen

“De reacties op de recent gerealiseerde straatkunst in onze stad zijn louter positief. Naast het feit dat de muurschilderingen het straatbeeld enorm opfleuren, hebben ze ook een aantal positieve sociale effecten. Veel fietsers en voetgangers (her)ontdekken onze stad dankzij deze prachtige muurschilderingen. De nieuwe straatkunst in onze stad heeft inwoners van alle leeftijden echt bij elkaar gebracht en ze op een moderne manier naar buiten laten gaan. Op deze manier hopen we als stad ook een jonger publiek aan te trekken.”

Manu Claes

Burgemeester van Scherpenheuvel-Zichem

Ontdek in 5 stappen hoe onze murals tot stand komen

Een mural zorgt voor een enorm grote impact.  

Ons team van mural experten gidst jou met bewezen technieken door het creatieproces van jouw toekomstige mural.

Klik op de pijltjes om meer te weten te komen

Klik voor meer informatie
Overview

STAP 1: ONTDEKKINGSFASE

Samen ontdekken we het doel van het kunstwerk en luisteren we aandachtig naar jouw behoeften en wensen vooraleer we een eerste voorstel uittekenen.  

Zet de eerste stap van jouw mural project
Discovery

STAP 2: CONCEPTFASE

Na de bevestiging op ons voorstel houden wij een creatieve brainstormsessie om het concept voor jouw mural voor te bereiden. Tijdens dit gesprek verdiepen we ons in jouw voorkeuren qua stijl, thema's en kleuren.  Weet je niet goed wat je wilt? Laat je dan verrassen door het talent van onze art directors!

Zet de eerste stap van jouw mural project
Concept

STAP 3: CREATIEVE FASE

Ons creatieve team maakt een gedetailleerd ontwerp voor jouw project. We starten met een voorlopige schets, die we uitwerken tot een full blown ontwerp dat je van je sokken zal blazen.

Je kan onze kunstenaars natuurlijk ook carte blanche geven en je laten verrassen.

Zet de eerste stap van jouw mural project
Design

STAP 4: UITVOERING

Het definitieve ontwerp staat vast. Nu is het tijd om zorgvuldig te plannen wanneer jouw muurschildering zal worden geschilderd.

Voor een optimale duurzaamheid van het artwork voert ons team een technische analyse van de ondergrond uit om de geschikte materialen te kunnen bepalen. 

Tijdens de uitvoeringsfase hechten wij veel belang aan veiligheid en netheid.

Zet de eerste stap van jouw mural project
Production

STAP 5: PR & PROMOTIE

Ben jij net zo trots op het resultaat als wij? Dan wil je het vast delen met de wereld. Ook voor deze stap kan je op ons rekenen. Street art is enorm populair en kan veel online en offline exposure genereren.   

Ons team van marketingspecialisten helpt jou bij de promotie van het project met interessante en inspirerende foto's en video's. Zo bombarderen we jouw muurschildering tot hét gespreksonderwerp van de dag.

Zet de eerste stap van jouw mural project
Deviltime Golden Moments

Bring your story to Life

Til jouw muur of ruimte op naar een hoger niveau en laat je leiden door onze kennis. Met ons bewezen proces wordt elk idee realiteit. 

Contacteer ons

Treepack BV
Leuven, Belgium
Telefoon: +32 484 71 95 34
E-mail: hello@treepack.net

Get inspired

Schrijf je in op onze nieuwsbrief