Murals & Street Art voor je huis

Heb je jezelf altijd al afgevraagd wat er nog ontbreekt in jouw interieur of tuin? Je weet wel, die extra touch waar je al lang mee in je hoofd zit, maar die je maar niet te pakken krijgt?

Een op maat gemaakte, handgeschilderde muurschildering voor jouw huis is ongetwijfeld de extra touch waar je al zo lang naar verlangt. 

Interesse?

Tijdens elke fase – van het eerste gesprek tot de plaatsing en productie – zorgen wij ervoor dat de communicatie transparant blijft en dat jij op alle fronten op de hoogte wordt gehouden.

Maak een afspraak met onze Mural Experts:

1 | Geweldige sfeer

Saaie lege muren worden omgetoverd tot de hotspot van jouw huis. Wij zorgen voor de perfecte mix tussen kunst en architectuur. Het resultaat? Een uiterst aangename sfeer voor je familie, je gastenen jouzelf natuurlijk.

2 | Persoonlijke stijl

Onze kunstenaars zorgen voor een prachtig kunstwerk: een volledig gepersonaliseerd concept gebaseerd op jouw eigen ideeën. Ze zorgen ervoor dat het kunstwerk naadloos aansluit bij de huidige stijl van jouw woning. 

3 | Memorabel en uniek

Vind je het ook niet heerlijk om te pronken met de dingen in en rond je huis die niemand anders heeft? Onze muurschilderingen zullen niet alleen jou, maar ook jouw gasten omver blazen. Wie dacht dat een muur het nooit tot hét gespreksonderwerp kon schoppen, heeft het mis. Jouw unieke mural wordt ongetwijfeld het hot topic waar iedereen maar niet over kan zwijgen.

Boekhoudkantoor Karin Beeckman


Karin Beeckman, zaakvoerder van haar eigen boekhouder kantoor,  broedde al lang op het idee om haar woning en kantoor te transformeren met een muurschildering.  De

Bekijk project »
Bekijk alle projecten

“AUTUMN” door Hoodo


Samen met het kunstenaarsduo Hoodo uit Moskou (Rusland) creëerden we in 2018 enkele nieuwe schitterende plekken in de Benelux. Eerst was er de fietsers- en

Bekijk project »
Bekijk alle projecten

AENEAS & APHRODITE


In de buurt van deze tunnel zijn de straatnamen vernoemd naar Oud-Griekse figuren. Tunnelvisie… iets wat je liever vermijdt. Tenzij je in Eindhoven bent. Tunnelvisie

Bekijk project »
Bekijk alle projecten

De mural van Treepack, brengt het DNA van Tunity over op onze medewerkers. Zij geraken dagelijks geïnspireerd door dit iconisch beeld. Het is de start van onze onboarding en het ademt echt uit wie we zijn!

Een pitstop bepaalt het verschil tussen winst en verlies. Onze slogan “Wij geven onze klanten een oneerlijk voordeel” wordt zo gevisualiseerd en tot leven gebracht.

Klanten geraken geïntrigeerd en voelen zich letterlijk in de driver’s seat. Hun avontuur start dan met het juist gevoel. Als bedrijf zijn we zo tevreden dat we niet kunnen wachten op onze tweede muur!

Fabio Romagnoli

CEO van Tunity

“Ik had nooit gedacht dat onze samenwerking zo’n impact zou hebben.

We keken uit naar de ontwerpen en waren verrast omdat het iets bleek te zijn wat we in onze dromen helemaal niet hadden verwacht. En toch was het voor velen meteen BAM!

Het is een resultaat dat ons sprakeloos maakt. Een werk met een enorme impact, de hele gemeenschap heeft het erover. Het is de kers op de taart.

Bedankt dat je onze visie een gezicht hebt gegeven! Goed gedaan!”

Dieter Rodeyns

Directeur van basisschool De Suikerspin Tienen

“De reacties op de recent gerealiseerde straatkunst in onze stad zijn louter positief. Naast het feit dat de muurschilderingen het straatbeeld enorm opfleuren, hebben ze ook een aantal positieve sociale effecten. Veel fietsers en voetgangers (her)ontdekken onze stad dankzij deze prachtige muurschilderingen. De nieuwe straatkunst in onze stad heeft inwoners van alle leeftijden echt bij elkaar gebracht en ze op een moderne manier naar buiten laten gaan. Op deze manier hopen we als stad ook een jonger publiek aan te trekken.”

Manu Claes

Burgemeester van Scherpenheuvel-Zichem

Ontdek in 5 stappen hoe onze murals tot stand komen

Een mural zorgt voor een enorm grote impact.  

Ons team van mural experten gidst jou met bewezen technieken door het creatieproces van jouw toekomstige mural.

Klik op de pijltjes om meer te weten te komen

Klik voor meer informatie
Overview

STAP 1: ONTDEKKINGSFASE

Samen ontdekken we het doel van het kunstwerk en luisteren we aandachtig naar jouw behoeften en wensen vooraleer we een eerste voorstel uittekenen.  

Zet de eerste stap van jouw mural project
Discovery

STAP 2: CONCEPTFASE

Na de bevestiging op ons voorstel houden wij een creatieve brainstormsessie om het concept voor jouw mural voor te bereiden. Tijdens dit gesprek verdiepen we ons in jouw voorkeuren qua stijl, thema's en kleuren.  Weet je niet goed wat je wilt? Laat je dan verrassen door het talent van onze art directors!

Zet de eerste stap van jouw mural project
Concept

STAP 3: CREATIEVE FASE

Ons creatieve team maakt een gedetailleerd ontwerp voor jouw project. We starten met een voorlopige schets, die we uitwerken tot een full blown ontwerp dat je van je sokken zal blazen.

Je kan onze kunstenaars natuurlijk ook carte blanche geven en je laten verrassen.

Zet de eerste stap van jouw mural project
Design

STAP 4: UITVOERING

Het definitieve ontwerp staat vast. Nu is het tijd om zorgvuldig te plannen wanneer jouw muurschildering zal worden geschilderd.

Voor een optimale duurzaamheid van het artwork voert ons team een technische analyse van de ondergrond uit om de geschikte materialen te kunnen bepalen. 

Tijdens de uitvoeringsfase hechten wij veel belang aan veiligheid en netheid.

Zet de eerste stap van jouw mural project
Production

STAP 5: PR & PROMOTIE

Ben jij net zo trots op het resultaat als wij? Dan wil je het vast delen met de wereld. Ook voor deze stap kan je op ons rekenen. Street art is enorm populair en kan veel online en offline exposure genereren.   

Ons team van marketingspecialisten helpt jou bij de promotie van het project met interessante en inspirerende foto's en video's. Zo bombarderen we jouw muurschildering tot hét gespreksonderwerp van de dag.

Zet de eerste stap van jouw mural project
Deviltime Golden Moments

Bring your story to Life

Til jouw muur of ruimte op naar een hoger niveau en laat je leiden door onze kennis. Met ons bewezen proces wordt elk idee realiteit. 

Contacteer ons

Treepack BV
Leuven, Belgium
Telefoon: +32 484 71 95 34
E-mail: hello@treepack.net

Get inspired

Schrijf je in op onze nieuwsbrief