Murals & Street Art voor je school

Geef je studenten een plaats waar ze zich thuis voelen.

Nergens beter dan thuis. Maar aangezien er heel wat uren op de schoolbanken gespendeerd worden, kan het maar beter een plek zijn waar iedereen zich prettig en gelukkig voelt. Wij creëren een schoolomgeving waar leerlingen trots op zijn en waar zelfs ouders en bezoekers graag tijd doorbrengen. Onze muurschilderingen geven een serieuze boost aan het moreel van leerlingen en leraren. Hoe je het ook draait of keert: een kleurrijke muur spreekt meer aan dan een kale muur.

Interesse?

Tijdens elke fase – van het eerste gesprek tot de plaatsing en productie – zorgen wij ervoor dat de communicatie transparant blijft en dat u op alle fronten op de hoogte wordt gehouden.

Maak een afspraak met onze Mural Experts:

1 | Inspiratie en focus.

Een inspirerende omgeving bestaat niet uit lege, saaie muren, maar is kleurrijk, uniek en vertelt een verhaal. Onze muurschilderingen laten een blijvende indruk na. Het soort dat jonge zielen en leraren inspireert. Het leer- en ontwikkelingsproces in zo’n inspirerende omgeving kan zelfs de kunstenaars van morgen wakker maken.

2 | Stressverlichtend

Onbewust neemt muurschilderkunst op een schoolcampus de stress en de dagelijkse druk weg. Je wordt geabsorbeerd door de enorme omvang en kleuren van het enorme doek, waarbij je fantasie zijn eigen gang gaat en een moment of plaats creëert buiten ons dagelijks bestaan. Je voelt je fris en klaar om de dag aan te vatten.

3 | Toon jouw visie

Muurschilderingen zijn niet alleen een manier om de ruimte op te fleuren of een aangename omgeving te creëren. Het is ook een subtiele maar eenvoudige manier om de waarde van een school te versterken en de visie en het karakter van het onderwijsdoel over te brengen. Wat is een betere manier om te laten zien waar je voor staat en hoe je je doelen wilt bereiken dan met een geweldig kunstwerk?

Ga jij ook voor grote creatieve onderscheiding?

Laat je alvast inspireren door onze portfolio.

portfolio scholen

School Sint-Pieters-Leeuw


“Packed for the Future” is een mural die erg strategisch gelegen is in Sint-Pieters-Leeuw om de omgeving op te fleuren en een inspirerende en activerende

Bekijk project »
Bekijk alle projecten

Sint-Pieters-Leeuw pakt uit met twee inspirerende muurschilderingen gefocust op de toekomst van jongeren.


Sint-Pieters-Leeuw ging samen in zee met kunstenaarscollectief Treepack om twee monumentale muurschilderingen te realiseren. Zij activeerden op hun beurt kunstenaars Simon Mannaerts en Toon Van

Bekijk project »
Bekijk alle projecten

Bright Minds – UC Leuven-Limburg


UCLL Diepenbeek pronkt met reusachtige muurschildering ‘Bright Minds’. Street art en muurschilderingen zijn vandaag de dag niet meer weg te denken uit onze leefomgeving. Kunst

Bekijk project »
Bekijk alle projecten

Academie Deurne


Samen met Larsen Bervoets transformeerden we de gevel en inkom van Academie Deurne tot een unieke abstracte eyecatcher!

Bekijk project »
Bekijk alle projecten

De Nova – Per Aspera Ad Astra


Dat iedereen stilletjes aan zijn kot opnieuw mag uitkruipen was te merken. Toeschouwers en bewoners kwamen achter elke hoek, boom en baksteen vandaan om even

Bekijk project »
Bekijk alle projecten

“Couleur Quartier” Basisschool Pee en Nel mural door Julieta XLF


Couleur Quartier is een project dat tijdens de paasvakantie van 2020 gerealiseerd werd. Basisschool Pee & Nel, de stad Leuven, Treepack, Scholengroep11 en vele andere

Bekijk project »
Bekijk alle projecten

“Ik had nooit gedacht dat onze samenwerking zo’n impact zou hebben.

We keken uit naar de ontwerpen en waren verrast omdat het iets bleek te zijn wat we in onze dromen helemaal niet hadden verwacht. En toch was het voor velen meteen BAM!

Het is een resultaat dat ons sprakeloos maakt. Een werk met een enorme impact, de hele gemeenschap heeft het erover. Het is de kers op de taart.

Bedankt dat je onze visie een gezicht hebt gegeven! Goed gedaan!”

Dieter Rodeyns

Directeur van basisschool De Suikerspin Tienen

Ontdek in 5 stappen hoe onze murals tot stand komen

Een mural zorgt voor een enorm grote impact.  

Ons team van mural experten gidst jou met bewezen technieken door het creatieproces van jouw toekomstige mural.

Klik op de pijltjes om meer te weten te komen

Klik voor meer informatie
Overview

STAP 1: ONTDEKKINGSFASE

Samen ontdekken we het doel van het kunstwerk en luisteren we aandachtig naar jouw behoeften en wensen vooraleer we een eerste voorstel uittekenen.  

Zet de eerste stap van jouw mural project
Discovery

STAP 2: CONCEPTFASE

Na de bevestiging op ons voorstel houden wij een creatieve brainstormsessie om het concept voor jouw mural voor te bereiden. Tijdens dit gesprek verdiepen we ons in jouw voorkeuren qua stijl, thema's en kleuren.  Weet je niet goed wat je wilt? Laat je dan verrassen door het talent van onze art directors!

Zet de eerste stap van jouw mural project
Concept

STAP 3: CREATIEVE FASE

Ons creatieve team maakt een gedetailleerd ontwerp voor jouw project. We starten met een voorlopige schets, die we uitwerken tot een full blown ontwerp dat je van je sokken zal blazen.

Je kan onze kunstenaars natuurlijk ook carte blanche geven en je laten verrassen.

Zet de eerste stap van jouw mural project
Design

STAP 4: UITVOERING

Het definitieve ontwerp staat vast. Nu is het tijd om zorgvuldig te plannen wanneer jouw muurschildering zal worden geschilderd.

Voor een optimale duurzaamheid van het artwork voert ons team een technische analyse van de ondergrond uit om de geschikte materialen te kunnen bepalen. 

Tijdens de uitvoeringsfase hechten wij veel belang aan veiligheid en netheid.

Zet de eerste stap van jouw mural project
Production

STAP 5: PR & PROMOTIE

Ben jij net zo trots op het resultaat als wij? Dan wil je het vast delen met de wereld. Ook voor deze stap kan je op ons rekenen. Street art is enorm populair en kan veel online en offline exposure genereren.   

Ons team van marketingspecialisten helpt jou bij de promotie van het project met interessante en inspirerende foto's en video's. Zo bombarderen we jouw muurschildering tot hét gespreksonderwerp van de dag.

Zet de eerste stap van jouw mural project
Deviltime Golden Moments

Bring your story to Life

Til jouw muur of ruimte op naar een hoger niveau en laat je leiden door onze kennis. Met ons bewezen proces wordt elk idee realiteit. 

Contacteer ons

Treepack BV
Leuven, Belgium
Telefoon: +32 484 71 95 34
E-mail: hello@treepack.net

Get inspired

Schrijf je in op onze nieuwsbrief