Biomechanische dieren sieren het nieuwe kantoor van Cronos Group

Een werkplaats die in de smaak valt bij de jonge en dynamische werknemers? Dat heeft Cronos in Kontich dankzij Treepack!

Divirsiti

Cronos Group, gevestigd in Kontich, koos om een aantal kantoorruimtes aantrekkelijker te maken voor de werknemers en bezoekers van het pand. Met indrukwekkende murals rond het thema ‘diversiteit’ transformeerden we de kale ruimtes tot een aangename en inspirerende omgeving! Daarnaast zijn het ook eyecatchers van formaat die indruk zullen maken op passanten, klanten en partners.

Treepack-artiest Simon Mannaerts ontwierp voor de lange gang die rondom de hoofdingang van het kantoor kronkelt een samensmelting van reigers in een biomechanisch jasje. Ze staan hier symbool voor een duurzaam evenwicht, ook wel de balans tussen technologie en natuur waar we al eeuwen mee vechten. Aan de overkant staat de dubbele eenheid van Lobster Robin afgebeeld: een harmonie én strijd tussen robot en planten. De hoop naar een toekomst waar onze technologische vooruitgang hand in hand gaat met de natuur. Ems kwam over de brug met drie hand-gebaren op basis van de SDG’s gekaderd in People, Planet en Prosperity. Elke hand heeft hier zijn specifieke kenmerken, maar ook hier komen de biomechanische elementen ruim aan bod.

 

In de media:

Met dank aan: De artiesten, Cronos Groep en Fueled

Interesse?

Je hoeft niet in een vliegtuig te stappen om op avontuur te gaan. Onze muurschilderingen laten je de meest kleurrijke en dynamische aspecten ontdekken. Er is niets dat we niet kunnen opfleuren. Een paar kleurrijke accenten kunnen een wereld van verschil maken. The world is our canvas. Wij hebben enkel jou nog nodig. Help ons wat kleur in de wereld te brengen door vandaag nog contact met ons op te nemen.
Maak een afspraak met onze Mural Experts:

Andere projecten

Bakkerij Cupers te Sint-Lambrechts-Herk pakt sinds kort uit met een monumentale muurschildering die letterlijk en figuurlijk hun ambacht in de verf zet. Sinds 1976 voorzien

Read More »

AFAS – Kontich

Samen met AFAS software te Kontich hebben we de handen in mekaar geslagen om hun kantoren en opleidingsruimtes in een nieuw jasje te steken.  Onze

Read More »

Bring your story to Life

Til jouw muur of ruimte op naar een hoger niveau en laat je leiden door onze kennis. Met ons bewezen proces wordt elk idee realiteit. 

Contacteer ons

Treepack BV
Leuven, Belgium
Telefoon: +32 484 71 95 34
E-mail: [email protected]

Get inspired

Schrijf je in op onze nieuwsbrief