Blikvanger

Een kleine ingreep in de stijl en het concept van een lokale frituur en broodjeszaak in het centrum van Genk. Af en toe komen we binnen samen om frietjes te eten. Deze keer nodigden we Novadead uit om het interieur een upgrade te bezorgen.

TECHNISCHE SPECIFICATIES

  • Totale oppervlake: 30 m2
  • Materiaal: bepleisterde muur
  • Samenstelling: spuitbussen en markers
  • Duur project: 3 dagen

Deze lokale frituur en broodjeszaak bevindt zich in de Winterslagstraat 32, Genk (Belgium)

Interesse?

Je hoeft niet in een vliegtuig te stappen om op avontuur te gaan. Onze muurschilderingen laten je de meest kleurrijke en dynamische aspecten ontdekken. Er is niets dat we niet kunnen opfleuren. Een paar kleurrijke accenten kunnen een wereld van verschil maken. The world is our canvas. Wij hebben enkel jou nog nodig. Help ons wat kleur in de wereld te brengen door vandaag nog contact met ons op te nemen.
Maak een afspraak met onze Mural Experts:

Andere projecten

AFAS – Kontich

Samen met AFAS software te Kontich hebben we de handen in mekaar geslagen om hun kantoren en opleidingsruimtes in een nieuw jasje te steken.  Onze

Read More »

Tour Elentrik XL Zoersel

De gemeente Zoersel is sinds kort een kunstwerk rijker. En niet zomaar een kunstwerk. Zij stapten in zee met streetart-collectief Treepack en kunstenaar Joris Lacroix

Read More »

Bring your story to Life

Til jouw muur of ruimte op naar een hoger niveau en laat je leiden door onze kennis. Met ons bewezen proces wordt elk idee realiteit. 

Contacteer ons

Treepack BV
Leuven, Belgium
Telefoon: +32 484 71 95 34
E-mail: [email protected]

Get inspired

Schrijf je in op onze nieuwsbrief