Buurtcentrum Mannenstraat Leuven

Een bijenvriendelijke muurschildering in Leuvense contreien!

Opnieuw kale muren in de kijker met een werk van street artist Tuzq! Deze keer werkten we op eigen bodem aan een muurschildering naast het Buurtcentrum in de wijk Mannenstraat, vlakbij de Leuvense ring.

Het project is ontstaan op aanvraag van de beheerders en bezoekers van het buurtcentrum. Zij dienden een dossier in bij “Kom op voor je wijk” – een buurtopwaarderingsproject vanuit de Stad Leuven – met de vraag naar een opfleuring van een van hun gevels.

In het kader van de nabijgelegen bijenvriendelijke tuinen werden er twee ontwerpen gemaakt, waaruit de buurt en omwonenden konden stemmen via flyers en online kanalen. Dit resulteerde in het prachtige plaatje van een bij op zoek naar nectar, dat nu prijkt in de Mgr. van Waeyenberghlaan richting UZ Gasthuisberg.

Tijdens de werken waren er al vele enthousiastelingen en voorbijgangers die hun duimen de lucht instaken, maar of de bijen deze muur ook aantrekkelijker gaan vinden moet nog blijken. Hiervoor wachten we geduldig op de eerste zonnestralen van de lente.  

Interesse?

Je hoeft niet in een vliegtuig te stappen om op avontuur te gaan. Onze muurschilderingen laten je de meest kleurrijke en dynamische aspecten ontdekken. Er is niets dat we niet kunnen opfleuren. Een paar kleurrijke accenten kunnen een wereld van verschil maken. The world is our canvas. Wij hebben enkel jou nog nodig. Help ons wat kleur in de wereld te brengen door vandaag nog contact met ons op te nemen.
Maak een afspraak met onze Mural Experts:

Andere projecten

Bakkerij Cupers te Sint-Lambrechts-Herk pakt sinds kort uit met een monumentale muurschildering die letterlijk en figuurlijk hun ambacht in de verf zet. Sinds 1976 voorzien

Read More »

AFAS – Kontich

Samen met AFAS software te Kontich hebben we de handen in mekaar geslagen om hun kantoren en opleidingsruimtes in een nieuw jasje te steken.  Onze

Read More »

Bring your story to Life

Til jouw muur of ruimte op naar een hoger niveau en laat je leiden door onze kennis. Met ons bewezen proces wordt elk idee realiteit. 

Contacteer ons

Treepack BV
Leuven, Belgium
Telefoon: +32 484 71 95 34
E-mail: [email protected]

Get inspired

Schrijf je in op onze nieuwsbrief