Connecting – Aten Infotech

Treepack

Heusden-Zolder | De motivatie van je personeelsleden dagelijks opnieuw stimuleren is niet makkelijk. Toch is de hardwarefabrikant Aten Infotech uit Heusden-Zolder hier recent in geslaagd. Wij toverden de saaie zijgevel van het gebouw om tot een kunstwerk dat de werknemers herinnert aan hun uitzonderlijke skills.

Aten Infotech zocht naar een manier om de zijgevels van haar kantoorruimtes op te fleuren en tegelijkertijd de motivatie van haar personeel te stimuleren. We bedachten een mural die zowel een link legt naar de activiteiten van Aten Infotech als de toeschouwer aanmoedigt om op ontdekking te gaan naar alle leuke details.

 

Wereldwijd geconnecteerd 

De muurschildering vertoont een vrouw in een zwevende lotus-houding, die in de kern van haar innerlijke rust in verbinding staat met een wereldwijd data- en communicatienetwerk. Ze connecteert mensen en apparaten, ze vormt een onmisbare schakel. Zij symboliseert en beeldt uit waarnaar ATEN’s R&D team onderzoek doet. De drie schermen achter haar staan met elkaar in verbinding en vormen één beeld: een wereld waar mensen geconnecteerd zijn met elkaar via een onzichtbaar netwerk aan apparaten, verweven om samen een toekomst tegemoet te gaan.

 

Uitzonderlijke skills

In het kunstwerk staan de waarden van Aten Infotech centraal, namelijk connectiviteit, rust en intelligentie gecombineerd met een blik op de toekomst. Door deze waarden uit te werken, wil Aten Infotech haar personeelsleden herinneren aan de bijzondere skills die ze bezitten. Zij zijn naar eigen zeggen namelijk in staat om de wereld naar een beter niveau te tillen.

Interesse?

Til jouw muur of ruimte op naar een hoger niveau en laat je leiden door onze kennis. Met ons bewezen proces wordt elk idee realiteit.
Maak een afspraak met onze Mural Experts:

Andere projecten

LiNK Engineering

Treepack heeft een nieuwe muurschildering voltooid op een gevel in de haven van Antwerpen voor het Antwerpse bedrijf Link Engineering. Het kunstwerk, genaamd “Linkwizard”, toont

Read More »

Bring your story to Life

Til jouw muur of ruimte op naar een hoger niveau en laat je leiden door onze kennis. Met ons bewezen proces wordt elk idee realiteit. 

Contacteer ons

Treepack BV
Leuven, Belgium
Telefoon: +32 484 71 95 34
E-mail: hello@treepack.net

Get inspired

Schrijf je in op onze nieuwsbrief