Daydreamer

Deze muurschildering getiteld “Daydreamer” is een herkenbaar beeld voor velen, en een leuke verwijzing naar de aangename ontmoetingsplekken die de bib Tweebronnen in Leuven te bieden heeft. 

Er prijkt een nieuw pareltje ter hoogte van de Rijschoolstraat, aan de ingang van de Bib Leuven – Tweebronnen. Samen met artiest Toon van Ishoven werkten we aan een inspirerende muurschildering, speciaal voor alle bezoekers en voorbijgangers van de bib. Maar liefst 40 vierkante meter aan baksteen is nu omgetoverd tot een inspirerend kunstwerk. Volg je deze jongedame die in’t zonnetje ligt te genieten van een goed boek, dan kom je uit op de binnenplaats van de bibliotheek en het stadsarchief.

Met dank aan: Stad Leuven en Schepen van Cultuur, toerisme, evenementen, deeltijds kunstonderwijs en senioren Denise Vandevoort.

Interesse?

Til jouw muur of ruimte op naar een hoger niveau en laat je leiden door onze kennis. Met ons bewezen proces wordt elk idee realiteit.
Maak een afspraak met onze Mural Experts:

Andere projecten

Krasjels Ninove

Ninove heeft het initiatief genomen om kunst in de openbare ruimte te promoten en schakelde  Treepack in om muurschilderingen te maken op verschillende publieke plaatsen

Read More »

Sporthal Averbode

Onze muurschildering op de gevel van de sporthal te Averbode, in het hart van Scherpenheuvel activeert bezoekers om sportief aan de slag te gaan. Deze

Read More »

Bring your story to Life

Til jouw muur of ruimte op naar een hoger niveau en laat je leiden door onze kennis. Met ons bewezen proces wordt elk idee realiteit. 

Contacteer ons

Treepack BV
Leuven, Belgium
Telefoon: +32 484 71 95 34
E-mail: hello@treepack.net

Get inspired

Schrijf je in op onze nieuwsbrief