Daydreamer

Deze muurschildering getiteld “Daydreamer” is een herkenbaar beeld voor velen, en een leuke verwijzing naar de aangename ontmoetingsplekken die de bib Tweebronnen in Leuven te bieden heeft. 

Er prijkt een nieuw pareltje ter hoogte van de Rijschoolstraat, aan de ingang van de Bib Leuven – Tweebronnen. Samen met artiest Toon van Ishoven werkten we aan een inspirerende muurschildering, speciaal voor alle bezoekers en voorbijgangers van de bib. Maar liefst 40 vierkante meter aan baksteen is nu omgetoverd tot een inspirerend kunstwerk. Volg je deze jongedame die in’t zonnetje ligt te genieten van een goed boek, dan kom je uit op de binnenplaats van de bibliotheek en het stadsarchief.

Met dank aan: Stad Leuven en Schepen van Cultuur, toerisme, evenementen, deeltijds kunstonderwijs en senioren Denise Vandevoort.

Interesse?

Je hoeft niet in een vliegtuig te stappen om op avontuur te gaan. Onze muurschilderingen laten je de meest kleurrijke en dynamische aspecten ontdekken. Er is niets dat we niet kunnen opfleuren. Een paar kleurrijke accenten kunnen een wereld van verschil maken. The world is our canvas. Wij hebben enkel jou nog nodig. Help ons wat kleur in de wereld te brengen door vandaag nog contact met ons op te nemen.
Maak een afspraak met onze Mural Experts:

Andere projecten

Bakkerij Cupers te Sint-Lambrechts-Herk pakt sinds kort uit met een monumentale muurschildering die letterlijk en figuurlijk hun ambacht in de verf zet. Sinds 1976 voorzien

Read More »

AFAS – Kontich

Samen met AFAS software te Kontich hebben we de handen in mekaar geslagen om hun kantoren en opleidingsruimtes in een nieuw jasje te steken.  Onze

Read More »

Bring your story to Life

Til jouw muur of ruimte op naar een hoger niveau en laat je leiden door onze kennis. Met ons bewezen proces wordt elk idee realiteit. 

Contacteer ons

Treepack BV
Leuven, Belgium
Telefoon: +32 484 71 95 34
E-mail: [email protected]

Get inspired

Schrijf je in op onze nieuwsbrief