De Nova – Per Aspera Ad Astra

Dat iedereen stilletjes aan zijn kot opnieuw mag uitkruipen was te merken. Toeschouwers en bewoners kwamen achter elke hoek, boom en baksteen vandaan om even de artiesten gade te slaan. En het resultaat mag er zijn: het gebouw ziet er duizendmaal beter uit dan voorheen, en dat werd dan ook (soms luidkeels) bevestigd door de glimlachende en ja-knikkende gezichten van voorbijgangers.

De Nova – de school van de toekomst

In samenwerking met experts uit de kunst-, bedrijfs- en academische wereld, brengt De Nova een revolutionair schoolconcept naar regio Leuven. De Nova wil een school zijn waar kennis echt gekoppeld wordt aan de wereld rondom jou, waar je echt leert samen leren en waar je echt inzicht krijgt in jezelf. Artiesten Lobster Robin en Simon Mannaerts hebben gebruik gemaakt van deze unieke opportuniteit en schilderden op een handvol dagen een kunstwerk geïnspireerd op de visie van deze nieuwe school. 

TECHNISCHE SPECIFICATIES

  • +/- 130 m2 bepleisterde muur
  • Hoogste punt: 15m
  • Breedte en diepte van het gebouw: 8m x 7m 
  • Gebruikte acrylverf: +/- 45L
  • Aantal spray cans: 13
  • Gedronken biertjes: tel kwijtgeraakt

Dit project was een samenwerking tussen Huis 11 (Scholengroep 11), Treepack, Gerken hoogwerkers, JasonBerkley Studios en De Nova.

Met dank aan: Joke van infrastructuur en het hele team van Huis 11, maar bovenal de megavriendelijke en behulpzame conciërge Patrick.

Interesse?

Til jouw muur of ruimte op naar een hoger niveau en laat je leiden door onze kennis. Met ons bewezen proces wordt elk idee realiteit.
Maak een afspraak met onze Mural Experts:

Andere projecten

Krasjels Ninove

Ninove heeft het initiatief genomen om kunst in de openbare ruimte te promoten en schakelde  Treepack in om muurschilderingen te maken op verschillende publieke plaatsen

Read More »

Sporthal Averbode

Onze muurschildering op de gevel van de sporthal te Averbode, in het hart van Scherpenheuvel activeert bezoekers om sportief aan de slag te gaan. Deze

Read More »

Bring your story to Life

Til jouw muur of ruimte op naar een hoger niveau en laat je leiden door onze kennis. Met ons bewezen proces wordt elk idee realiteit. 

Contacteer ons

Treepack BV
Leuven, Belgium
Telefoon: +32 484 71 95 34
E-mail: hello@treepack.net

Get inspired

Schrijf je in op onze nieuwsbrief