De Nova – Per Aspera Ad Astra

Dat iedereen stilletjes aan zijn kot opnieuw mag uitkruipen was te merken. Toeschouwers en bewoners kwamen achter elke hoek, boom en baksteen vandaan om even de artiesten gade te slaan. En het resultaat mag er zijn: het gebouw ziet er duizendmaal beter uit dan voorheen, en dat werd dan ook (soms luidkeels) bevestigd door de glimlachende en ja-knikkende gezichten van voorbijgangers.

De Nova – de school van de toekomst

In samenwerking met experts uit de kunst-, bedrijfs- en academische wereld, brengt De Nova een revolutionair schoolconcept naar regio Leuven. De Nova wil een school zijn waar kennis echt gekoppeld wordt aan de wereld rondom jou, waar je echt leert samen leren en waar je echt inzicht krijgt in jezelf. Artiesten Lobster Robin en Simon Mannaerts hebben gebruik gemaakt van deze unieke opportuniteit en schilderden op een handvol dagen een kunstwerk geïnspireerd op de visie van deze nieuwe school. 

TECHNISCHE SPECIFICATIES

  • +/- 130 m2 bepleisterde muur
  • Hoogste punt: 15m
  • Breedte en diepte van het gebouw: 8m x 7m 
  • Gebruikte acrylverf: +/- 45L
  • Aantal spray cans: 13
  • Gedronken biertjes: tel kwijtgeraakt

Dit project was een samenwerking tussen Huis 11 (Scholengroep 11), Treepack, Gerken hoogwerkers, JasonBerkley Studios en De Nova.

Met dank aan: Joke van infrastructuur en het hele team van Huis 11, maar bovenal de megavriendelijke en behulpzame conciërge Patrick.

Interesse?

Je hoeft niet in een vliegtuig te stappen om op avontuur te gaan. Onze muurschilderingen laten je de meest kleurrijke en dynamische aspecten ontdekken. Er is niets dat we niet kunnen opfleuren. Een paar kleurrijke accenten kunnen een wereld van verschil maken. The world is our canvas. Wij hebben enkel jou nog nodig. Help ons wat kleur in de wereld te brengen door vandaag nog contact met ons op te nemen.
Maak een afspraak met onze Mural Experts:

Andere projecten

Bakkerij Cupers te Sint-Lambrechts-Herk pakt sinds kort uit met een monumentale muurschildering die letterlijk en figuurlijk hun ambacht in de verf zet. Sinds 1976 voorzien

Read More »

AFAS – Kontich

Samen met AFAS software te Kontich hebben we de handen in mekaar geslagen om hun kantoren en opleidingsruimtes in een nieuw jasje te steken.  Onze

Read More »

Bring your story to Life

Til jouw muur of ruimte op naar een hoger niveau en laat je leiden door onze kennis. Met ons bewezen proces wordt elk idee realiteit. 

Contacteer ons

Treepack BV
Leuven, Belgium
Telefoon: +32 484 71 95 34
E-mail: [email protected]

Get inspired

Schrijf je in op onze nieuwsbrief