Een biertje op de fiets bij Bar Véloo in Nieuwpoort

Bar Véloo in Nieuwpoort pronkt nu met een kleurrijke mural in een wel heel origineel concept dankzij een samenwerking tussen Treepack en street artist Wietse.

Fietsers in een Vedett-wielerpakje

Bar Véloo in Nieuwpoort biedt twee van de populairste Belgische symbolen aan: fietsen en bier. Hier kom je namelijk voor de fiets van je dromen, simpelweg een nieuw zadel, of een heerlijk streekbiertje! De gevel van deze unieke fietsenwinkel kon weliswaar wat opfleuring gebruiken.

Daarom zette we er samen met street artist Wietse een indrukwekkende mural neer. Deze inspirerende en laagdrempelige street art spreekt tevens een breed doelpubliek aan waarmee zowel de winkel als de bar in de kijker worden gezet.

Wietse gaf de gevel een zeer toepasselijke muurschildering: vier fietsers in een Vedett-wielrenpakje. De verschillende fietsen die hier verkocht worden laat hij op een onvergetelijke manier terugkomen in het ontwerp. Daarbovenop komen het logo van de winkel én het horeca-aspect aan bod in deze muurschildering. Het is nu duidelijk voor de voorbijgangers dat het een uniek en op maat gemaakt concept is met voor ieder wat wils!

 

Dit artikel verscheen ook in de media:

 

Met dank aan: Bar Véloo & Wietse

Interesse?

Je hoeft niet in een vliegtuig te stappen om op avontuur te gaan. Onze muurschilderingen laten je de meest kleurrijke en dynamische aspecten ontdekken. Er is niets dat we niet kunnen opfleuren. Een paar kleurrijke accenten kunnen een wereld van verschil maken. The world is our canvas. Wij hebben enkel jou nog nodig. Help ons wat kleur in de wereld te brengen door vandaag nog contact met ons op te nemen.
Maak een afspraak met onze Mural Experts:

Andere projecten

Bakkerij Cupers te Sint-Lambrechts-Herk pakt sinds kort uit met een monumentale muurschildering die letterlijk en figuurlijk hun ambacht in de verf zet. Sinds 1976 voorzien

Read More »

AFAS – Kontich

Samen met AFAS software te Kontich hebben we de handen in mekaar geslagen om hun kantoren en opleidingsruimtes in een nieuw jasje te steken.  Onze

Read More »

Bring your story to Life

Til jouw muur of ruimte op naar een hoger niveau en laat je leiden door onze kennis. Met ons bewezen proces wordt elk idee realiteit. 

Contacteer ons

Treepack BV
Leuven, Belgium
Telefoon: +32 484 71 95 34
E-mail: [email protected]

Get inspired

Schrijf je in op onze nieuwsbrief