Een kleurrijk skatepark in Ekeren

We riepen samen met het District Ekeren de hulp van skaters en Ekerenaars in om een creatieve oplossing te zoeken om het nieuwe skatepark aantrekkelijker te maken. Uit vele stemmen werd dit design van Simon Mannaerts gekozen!

Een echte beleving

Ekeren zocht naar een creatieve oplossing om haar nieuwe skatepark op te waarderen. Daarom hebben we met kleurrijke en speelse street art de site getransformeerd zodat er een aangename sfeer en beleving ontstond voor skaters, sporters, bezoekers en voorbijgangers.

Met behulp van een participatief voortraject betrokken we de skaters en inwoners van Ekeren bij dit project. Zij zijn de gebruikers van de site en worden dus zoveel mogelijk betrokken bij dit project.

Wij zijn grote fan van het resultaat van de Antwerpse street artist Simon Mannaerts!

Links:

Met dank aan: De gemeente + district Ekeren, alle skaters en inwoners, en uiteraard kunstenaar/artiest/fietsmechanicien/handyman: Simon Mannaerts.

Interesse?

Je hoeft niet in een vliegtuig te stappen om op avontuur te gaan. Onze muurschilderingen laten je de meest kleurrijke en dynamische aspecten ontdekken. Er is niets dat we niet kunnen opfleuren. Een paar kleurrijke accenten kunnen een wereld van verschil maken. The world is our canvas. Wij hebben enkel jou nog nodig. Help ons wat kleur in de wereld te brengen door vandaag nog contact met ons op te nemen.
Maak een afspraak met onze Mural Experts:

Andere projecten

Bakkerij Cupers te Sint-Lambrechts-Herk pakt sinds kort uit met een monumentale muurschildering die letterlijk en figuurlijk hun ambacht in de verf zet. Sinds 1976 voorzien

Read More »

AFAS – Kontich

Samen met AFAS software te Kontich hebben we de handen in mekaar geslagen om hun kantoren en opleidingsruimtes in een nieuw jasje te steken.  Onze

Read More »

Bring your story to Life

Til jouw muur of ruimte op naar een hoger niveau en laat je leiden door onze kennis. Met ons bewezen proces wordt elk idee realiteit. 

Contacteer ons

Treepack BV
Leuven, Belgium
Telefoon: +32 484 71 95 34
E-mail: [email protected]

Get inspired

Schrijf je in op onze nieuwsbrief