Ernest Claes – Scherpenheuvel-Zichem

Met een tijdloze schildering wordt schrijver Ernest Claes eervol vastgelegd op de muur gelegen aan de parking op de Pater Richard van de Wouterstraat. Een droombeeld waarin Ernest Claes vereeuwigd is in zijn geboorteplaats Zichem.

Dit kunstwerk verbindt de lokale fauna en flora met de geschiedkundige cultuur uit de streek. De karikaturale stijl en het zachte kleurpalet maken het ontwerp tijdloos en uniek, zo zal het jong en oud kunnen bekoren. Met de komst van deze muurschildering weet Zichem zich zeker staande te houden als mooiste gemeente van Vlaams-Brabant.

Interesse?

Til jouw muur of ruimte op naar een hoger niveau en laat je leiden door onze kennis. Met ons bewezen proces wordt elk idee realiteit.
Maak een afspraak met onze Mural Experts:

Andere projecten

Krasjels Ninove

Ninove heeft het initiatief genomen om kunst in de openbare ruimte te promoten en schakelde  Treepack in om muurschilderingen te maken op verschillende publieke plaatsen

Read More »

Sporthal Averbode

Onze muurschildering op de gevel van de sporthal te Averbode, in het hart van Scherpenheuvel activeert bezoekers om sportief aan de slag te gaan. Deze

Read More »

Bring your story to Life

Til jouw muur of ruimte op naar een hoger niveau en laat je leiden door onze kennis. Met ons bewezen proces wordt elk idee realiteit. 

Contacteer ons

Treepack BV
Leuven, Belgium
Telefoon: +32 484 71 95 34
E-mail: hello@treepack.net

Get inspired

Schrijf je in op onze nieuwsbrief