Fietstunnel – Kalmthout

Artiest Simon Mannaerts liet zich voor dit ontwerp inspireren door de aangeleverde input vanuit de gemeente Kalmthout. “Voor altijd in beweging!” is de essentie van dit kunstwerk. Zo worden voorbijgangers, jong en oud, gestimuleerd om op een speelse manier in beweging te blijven.

Links zijn jongere generaties te zien die in harmonie met de lokale natuur het voorbeeld volgen van hun oudere buren. De generatie met een iets hogere leeftijd herontdekt zichzelf dan weer op het rechtste gedeelte van de muur. Zo skate een coole grootvader doorheen de tunnel en wordt een step op grootmoeders wijze getoond.

Het abstracte en kleurrijke ontwerp spreekt voor zich en de compositie werd zo bepaald dat de tunnel een veilige en inspirerende indruk zal achterlaten op de voorbijgangers. Dit kunstwerk zal gegarandeerd een glimlach opwekken bij het publiek.

Interesse?

Til jouw muur of ruimte op naar een hoger niveau en laat je leiden door onze kennis. Met ons bewezen proces wordt elk idee realiteit.
Maak een afspraak met onze Mural Experts:

Andere projecten

Krasjels Ninove

Ninove heeft het initiatief genomen om kunst in de openbare ruimte te promoten en schakelde  Treepack in om muurschilderingen te maken op verschillende publieke plaatsen

Read More »

Sporthal Averbode

Onze muurschildering op de gevel van de sporthal te Averbode, in het hart van Scherpenheuvel activeert bezoekers om sportief aan de slag te gaan. Deze

Read More »

Bring your story to Life

Til jouw muur of ruimte op naar een hoger niveau en laat je leiden door onze kennis. Met ons bewezen proces wordt elk idee realiteit. 

Contacteer ons

Treepack BV
Leuven, Belgium
Telefoon: +32 484 71 95 34
E-mail: hello@treepack.net

Get inspired

Schrijf je in op onze nieuwsbrief