Golden Moments – Rode Duivels

In aanloop van het EK voetbal 2021 sloegen Treepack en de Royal Belgian Football Association de handen in elkaar om een kunstwerk te verwezenlijken op de muren naast het indoor oefenterrein van de Rode Duivels op het Poximus Basecamp in Tubeke.

Het kunstwerk getiteld ‘Golden Moments’ verbeeldt 6 memorabele momenten uit de recente geschiedenis van de gouden generatie Rode Duivels en 3 momenten uit die van de nationale vrouwenploeg, de Red Flames.

​In samenspraak met de RBFA toverde Treepack met dit werk de grijze flank naast het veld om tot één groot, samenhangend spektakelstuk waarin 9 verschillende verhalen verwerkt zitten en waar heel wat geweldige herinneringen aan gekoppeld zijn. De stijl waarin we dit naar voor brachten is bewust zo gekozen dat de beelden tijdloos zijn en enige vorm van anonimiteit bevatten die ook de volgende generaties van Belgische sterspelers zal inspireren en motiveren om te schitteren voor ons land.

​Deze murals werden onder anderen de blikvangers in de campagnefilmpjes voor het EK waarin de betrokken spelers hun herinneringen gekoppeld aan deze gouden momenten bovenhalen. Ook de talkshow ‘Devil Time’ (VTM) werd opgenomen in de indoorhal waarbij dit kunstwerk het rechtstreekse decor vormt voor het programma.

IN THE MEDIA:

MURAL LOCATIE:

  • Proximus Basecamp, Rue de Bruxelles 486/504, 1480 Tubize

 

Interesse?

Je hoeft niet in een vliegtuig te stappen om op avontuur te gaan. Onze muurschilderingen laten je de meest kleurrijke en dynamische aspecten ontdekken. Er is niets dat we niet kunnen opfleuren. Een paar kleurrijke accenten kunnen een wereld van verschil maken. The world is our canvas. Wij hebben enkel jou nog nodig. Help ons wat kleur in de wereld te brengen door vandaag nog contact met ons op te nemen.
Maak een afspraak met onze Mural Experts:

Andere projecten

Bakkerij Cupers te Sint-Lambrechts-Herk pakt sinds kort uit met een monumentale muurschildering die letterlijk en figuurlijk hun ambacht in de verf zet. Sinds 1976 voorzien

Read More »

AFAS – Kontich

Samen met AFAS software te Kontich hebben we de handen in mekaar geslagen om hun kantoren en opleidingsruimtes in een nieuw jasje te steken.  Onze

Read More »

Bring your story to Life

Til jouw muur of ruimte op naar een hoger niveau en laat je leiden door onze kennis. Met ons bewezen proces wordt elk idee realiteit. 

Contacteer ons

Treepack BV
Leuven, Belgium
Telefoon: +32 484 71 95 34
E-mail: [email protected]

Get inspired

Schrijf je in op onze nieuwsbrief