High spray time bij Butchers Coffee

In de blakende zon werken is niet iedereen zijn ding, maar je moet ergens starten, toch? Dit project staat volledig in het teken van een grootschalige logoschildering op de gevel van de pas geopende Butchers Coffee shop op het Antwerpse Zuid. Getekend: stencil master K.shit. Hier zie je hem zijn fijne lijnen oefenen met oog voor precisie.

TECHNISCHE SPECIFICATIES

  • Materiaal: bepleisterde muur
  • Totale oppervlakte: 20 m2
  • Duur project: 1/2 day
  • Samenstelling: rode sprayverf, stencils en heel veel tape.

Butchers coffee vind je op volgend aders: Kasteelstraat 57, Antwerpen.

Interesse?

Je hoeft niet in een vliegtuig te stappen om op avontuur te gaan. Onze muurschilderingen laten je de meest kleurrijke en dynamische aspecten ontdekken. Er is niets dat we niet kunnen opfleuren. Een paar kleurrijke accenten kunnen een wereld van verschil maken. The world is our canvas. Wij hebben enkel jou nog nodig. Help ons wat kleur in de wereld te brengen door vandaag nog contact met ons op te nemen.
Maak een afspraak met onze Mural Experts:

Andere projecten

AFAS – Kontich

Samen met AFAS software te Kontich hebben we de handen in mekaar geslagen om hun kantoren en opleidingsruimtes in een nieuw jasje te steken.  Onze

Read More »

Tour Elentrik XL Zoersel

De gemeente Zoersel is sinds kort een kunstwerk rijker. En niet zomaar een kunstwerk. Zij stapten in zee met streetart-collectief Treepack en kunstenaar Joris Lacroix

Read More »

Bring your story to Life

Til jouw muur of ruimte op naar een hoger niveau en laat je leiden door onze kennis. Met ons bewezen proces wordt elk idee realiteit. 

Contacteer ons

Treepack BV
Leuven, Belgium
Telefoon: +32 484 71 95 34
E-mail: [email protected]

Get inspired

Schrijf je in op onze nieuwsbrief