Live painting in Aloft hotels met Jisbar

John Snow
Big Mac

Aloft Hotels vroeg ons om een live painting sessie te organiseren met de Franse artiest Jisbar! Dat idee bleek een waar schot in de roos, want het inspireerde hem om vijf nieuwe artworks te maken voor zijn eerste Belgische expo.

Het verhaal

Jisbar maakt kunst sinds 2006. Zijn werken staan bol van verwijzingen naar popcultuur en media, gecombineerd met elementen en inspiratie uit zijn persoonlijke leven. Mode, muziek, skate, freestyle en street art elementen zijn sterk vertegenwoordigd, vaak in een compleet getransformeerde ruimte waar de toeschouwer zich kan onderdompelen in zijn eigen nostalgie. 

De vijf nieuwe kunstwerken voor deze expo komen uit de Ca$h-serie, met de immer beroemde Micky Mouse, Bart Simpson, Donald Duck, de geest uit Aladdin, en Tom van het legendarische duo Tom & Jerry. Deze doeken van 80 x 80 cm zijn krachtig bewerkt met pastel, acryl, olieverf en spuitverf.

Na het warme welkom door het Aloft team, namen Jisbar en zijn assistent hun verf, stiften en kwasten erbij, om te werken op een vers doek van 2×2 meter dat op hen lag te wachten in de lobby. Dit eindigde in een middag en avond gevuld met live schilderen, praatjes met de hotelbezoekers, verf spetters op plaatsen waar je het niet zou denken, en een big ‘ol Blingsmurf zwemmend in het geld.

 

TECHNISCHE SPECIFICATIES

  • Totale oppervlakte: 4 m2
  • Materiaal: canvas (linnen)
  • Samenstelling: acrylverf, sprayverf, markers
  • Duur project: 1 dag

Aloft Hotels bevindt zich op Place Jean Rey, Brussels, Belgium.

Interesse?

Til jouw muur of ruimte op naar een hoger niveau en laat je leiden door onze kennis. Met ons bewezen proces wordt elk idee realiteit.
Maak een afspraak met onze Mural Experts:

Andere projecten

Krasjels Ninove

Ninove heeft het initiatief genomen om kunst in de openbare ruimte te promoten en schakelde  Treepack in om muurschilderingen te maken op verschillende publieke plaatsen

Read More »

Sporthal Averbode

Onze muurschildering op de gevel van de sporthal te Averbode, in het hart van Scherpenheuvel activeert bezoekers om sportief aan de slag te gaan. Deze

Read More »

Bring your story to Life

Til jouw muur of ruimte op naar een hoger niveau en laat je leiden door onze kennis. Met ons bewezen proces wordt elk idee realiteit. 

Contacteer ons

Treepack BV
Leuven, Belgium
Telefoon: +32 484 71 95 34
E-mail: hello@treepack.net

Get inspired

Schrijf je in op onze nieuwsbrief