Pittige kantoormurals voor Codabox door Jangojim

Vlak voor de werknemers van Codabox hun intrek namen in hun gloednieuwe kantoorruimte werd ons gevraagd om de bedrijfsactiviteiten visueel voor te stellen. Niemand beter voor die opdracht dan illustrator en animator Jangojim.

Met een gorilla, een slang, een tijger en een walrus in de hoofdrol kan je er van op aan dat dit geen 9 to 5 job wordt. Nu zijn er 10 pilaren en 6 muren prachtig versierd met personages en figuren die op een ietwat komische manier tonen wat er op kantoor gebeurt.

Neem een kijkje naar de video en het zal meteen duidelijk worden.

TECHNISCHE SPECIFICATIES

  • Grootte: 160 m2
  • Oppervlakte: 10 pilaren en 6 muren.
  • Materiaal: 1 liter witte acrylverf, 89 spuitbussen en 12 dikke zwarte markers.
  • Schilderdag: ongeveer 10-11.
  • Gedronken koffies: Dat wil je echt niet weten.
  • Gemaakte doodles: 345.
Met dank aan: Lawrence van Saturnia.media voor de ondersteuning en de video’s. Dank aan het volledige Codabox team voor deze kans (en een werkend koffieapparaat), het was een eer en een genoegen om met jullie te werken. Groot woord van dank aan Jangojim, de artiest, voor zijn immer goede humeur en zijn professionele, maar flexibele manier van werken.

Interesse?

Je hoeft niet in een vliegtuig te stappen om op avontuur te gaan. Onze muurschilderingen laten je de meest kleurrijke en dynamische aspecten ontdekken. Er is niets dat we niet kunnen opfleuren. Een paar kleurrijke accenten kunnen een wereld van verschil maken. The world is our canvas. Wij hebben enkel jou nog nodig. Help ons wat kleur in de wereld te brengen door vandaag nog contact met ons op te nemen.
Maak een afspraak met onze Mural Experts:

Andere projecten

Bakkerij Cupers te Sint-Lambrechts-Herk pakt sinds kort uit met een monumentale muurschildering die letterlijk en figuurlijk hun ambacht in de verf zet. Sinds 1976 voorzien

Read More »

AFAS – Kontich

Samen met AFAS software te Kontich hebben we de handen in mekaar geslagen om hun kantoren en opleidingsruimtes in een nieuw jasje te steken.  Onze

Read More »

Bring your story to Life

Til jouw muur of ruimte op naar een hoger niveau en laat je leiden door onze kennis. Met ons bewezen proces wordt elk idee realiteit. 

Contacteer ons

Treepack BV
Leuven, Belgium
Telefoon: +32 484 71 95 34
E-mail: [email protected]

Get inspired

Schrijf je in op onze nieuwsbrief