ROLLING THUNDER REVUE

 

 

 

 

Deze tekening verwijst naar de hoed van Bob Dylan die hij droeg tijdens de Rolling Thunder Revue tournee van 1975-1976.

​​Meer info over deze tournee vind je op https://en.wikipedia.org/wiki/Rolling_Thunder_Revue

Het citaat bij de tekening komt uit het nummer “Like A Rolling Stone”. Dit nummer werd in 1965 opgenomen en was het openingsnummer op de LP Highway 61 Revisited. Die plaat betekende een ommekeer in de carrière van Bob Dylan omdat hij koos voor een elektrisch versterkte begeleidingsband. De plaat zelf wordt als een sleutelmoment in zijn muzikale ontwikkeling beschouwd.

Interesse?

Je hoeft niet in een vliegtuig te stappen om op avontuur te gaan. Onze muurschilderingen laten je de meest kleurrijke en dynamische aspecten ontdekken. Er is niets dat we niet kunnen opfleuren. Een paar kleurrijke accenten kunnen een wereld van verschil maken. The world is our canvas. Wij hebben enkel jou nog nodig. Help ons wat kleur in de wereld te brengen door vandaag nog contact met ons op te nemen.
Maak een afspraak met onze Mural Experts:

Andere projecten

Bakkerij Cupers te Sint-Lambrechts-Herk pakt sinds kort uit met een monumentale muurschildering die letterlijk en figuurlijk hun ambacht in de verf zet. Sinds 1976 voorzien

Read More »

AFAS – Kontich

Samen met AFAS software te Kontich hebben we de handen in mekaar geslagen om hun kantoren en opleidingsruimtes in een nieuw jasje te steken.  Onze

Read More »

Bring your story to Life

Til jouw muur of ruimte op naar een hoger niveau en laat je leiden door onze kennis. Met ons bewezen proces wordt elk idee realiteit. 

Contacteer ons

Treepack BV
Leuven, Belgium
Telefoon: +32 484 71 95 34
E-mail: [email protected]

Get inspired

Schrijf je in op onze nieuwsbrief