Smates plaatst twee murals van kinderen in de Leuvense buitenwijken

De bewoners van de Pieter Nollekensstraat (net buiten het drukke centrum van Leuven) vroegen ons om de juiste kunstenaar voor de juiste klus te vinden.

Voor een ‘Kom-op-voor-je-wijk’-project, een manier voor bewoners om hun buurt op te fleuren met eigen initiatieven en ideeën, gesteund met fondsen van de stad, werden twee muurschilderingen gevraagd naast een handvol andere kleine ingrepen: een groenere straat door de stoeptegels open te maken en bomen en struiken te planten, dagactiviteiten tijdens de zomer, en ook een paar elektriciteitskastjes geschilderd in een vrolijk thema (daarover later meer).

Op vraag van de bewoners nodigden we Smates uit in Leuven. In minder dan twee weken tijd creëerde hij twee kleine pareltjes. De ene aan de zijkant van een klein appartementsgebouw en de andere in een elektriciteitscentrale (type 10000 volt). 
Prachtige resultaten, zoveel is zeker.

TECHNISCHE SPECIFICATIES

  • 2 bakstenen muren
  • 2 geschilderde portretten – acrylverf en spuitbussen
  • +/- 9 dagen schilderen
  • locatie: Pieter Nollekensstraat nr.3 + nr. 105
Met dank aan: The residents of the Pieter Nollekensstraat – more specifically An + Marie – for their warm-hearted and pro-approach to this project. Thanks to Smates – the artist – and Gerken Hoogwerkers for the lift.

Interesse?

Je hoeft niet in een vliegtuig te stappen om op avontuur te gaan. Onze muurschilderingen laten je de meest kleurrijke en dynamische aspecten ontdekken. Er is niets dat we niet kunnen opfleuren. Een paar kleurrijke accenten kunnen een wereld van verschil maken. The world is our canvas. Wij hebben enkel jou nog nodig. Help ons wat kleur in de wereld te brengen door vandaag nog contact met ons op te nemen.
Maak een afspraak met onze Mural Experts:

Andere projecten

Bakkerij Cupers te Sint-Lambrechts-Herk pakt sinds kort uit met een monumentale muurschildering die letterlijk en figuurlijk hun ambacht in de verf zet. Sinds 1976 voorzien

Read More »

AFAS – Kontich

Samen met AFAS software te Kontich hebben we de handen in mekaar geslagen om hun kantoren en opleidingsruimtes in een nieuw jasje te steken.  Onze

Read More »

Bring your story to Life

Til jouw muur of ruimte op naar een hoger niveau en laat je leiden door onze kennis. Met ons bewezen proces wordt elk idee realiteit. 

Contacteer ons

Treepack BV
Leuven, Belgium
Telefoon: +32 484 71 95 34
E-mail: [email protected]

Get inspired

Schrijf je in op onze nieuwsbrief