TIZARTE STREET ART PARCOURS ​2019

WHAT’S HAPPENING?

Dit was de derde editie van TIZARTE, op ’t Eilandje in Antwerpen.

De komende jaren wordt deze buurt volledig opgewaardeerd. Sommige gebouwen worden afgebroken of heringericht, terwijl andere blijven staan om hun historische waarde voor stad Antwerpen in de verf te zetten.

Artiesten werden uitgenodigd om de gebouwen onder handen te nemen met street art en in de komende jaren zal dat nog meer gebeuren om nog meer de nadruk te leggen op het tijdelijke aspect van deze kunstvorm.

Meer info op www.partofantwerp.be of volg een gegidste street art tour via de Street Art Cities app (available on Android and iOS) to see last years artwork. 

WIE IS WIE?

Tizarte Street Art Parcours werd mede mogelijk gemaakt door:

…en alle deelnemende creatievelingen, artiesten, designers en zo veel meer!

​De opening op 31 augustus is er eentje om in te kaderen. Veel artiesten en familie kwamen langs voor een drankje en enkele toespraken. Later (rond 6u ’s ochtends) keerden we huiswaarts.

We hadden veel om handen. Of beter gezegd, we hadden veel dingen om een hand mee te maken.

Check the photos below! In het thema TRASH ART, maakte FeoFlip een aantal installaties met letterlijk alles wat hij op straat en in de rivierbedding vond. Je zou ervan versteld staan hoeveel plastic afval dat was.

Op straat vonden we verschillende instrumenten, zoals deze deels werkende piano. Met een sprankeltje magie, onze getalenteerde Heziz en de creativiteit van FeoFlip trad deze schoonheid in geen tijd opnieuw in werking. Dit meesterwerk kwam tot stand dankzij donaties van over het hele land. Dit werk werd “OrchesTrash” gedoopt.
 

Daarnaast huurden we de bekende lokale artiest Larsen Bervoets uit voor een dubbele mural met Airlite, een luchtzuiverende verf. Deze vind je terug aan het Kattendijkdok Oostkaai 22.

Deze editie van Tizarte had een lichtjes andere aanpak met installaties, trash art en nieuwe partnerschappen als centrale thema’s. Zonder de hulp van het ervaren Piazza team, het wonderlijke Stormkop team en alle andere helpende handen was dit allemaal niet mogelijk geweest.

Met dank aan: Nictures voor de foto’s. Bug thanks (pun intended) aan jullie allemaal, en de mensen van Zanzibar, Part of Antwerp, Haven van Antwerpen!

Interesse?

Je hoeft niet in een vliegtuig te stappen om op avontuur te gaan. Onze muurschilderingen laten je de meest kleurrijke en dynamische aspecten ontdekken. Er is niets dat we niet kunnen opfleuren. Een paar kleurrijke accenten kunnen een wereld van verschil maken. The world is our canvas. Wij hebben enkel jou nog nodig. Help ons wat kleur in de wereld te brengen door vandaag nog contact met ons op te nemen.
Maak een afspraak met onze Mural Experts:

Andere projecten

Bakkerij Cupers te Sint-Lambrechts-Herk pakt sinds kort uit met een monumentale muurschildering die letterlijk en figuurlijk hun ambacht in de verf zet. Sinds 1976 voorzien

Read More »

AFAS – Kontich

Samen met AFAS software te Kontich hebben we de handen in mekaar geslagen om hun kantoren en opleidingsruimtes in een nieuw jasje te steken.  Onze

Read More »

Bring your story to Life

Til jouw muur of ruimte op naar een hoger niveau en laat je leiden door onze kennis. Met ons bewezen proces wordt elk idee realiteit. 

Contacteer ons

Treepack BV
Leuven, Belgium
Telefoon: +32 484 71 95 34
E-mail: [email protected]

Get inspired

Schrijf je in op onze nieuwsbrief