Tunity en Treepack brengen de pitstop van Scuderia Ferrari tot leven

Deze bijna iconische afbeelding van het Scuderia Ferrari team dat een pitstop uitvoert is een geweldige voorstelling van wat er allemaal gebeurt binnen de vier muren van dit spiksplinternieuwe kantoor van Tunity!

mural-tunity

Het Tunity team werkt elke dag enorm hard om bedrijven van alle grootteordes bij te staan met strategische hulp en marketing. Met datagedreven resultaten, die-hard kennis en een superhecht team geven deze mensen de klant een serieuze streep voor op de concurrentie. Net als een pitstop bij Formule 1, heeft de klant controle over de wagen, maar het team errond zorgt ervoor dat hij als eerste over de finish rijdt en hoge toppen scheert.

 
Met dank aan: Tunity, Toon Van Ishoven

Interesse?

Til jouw muur of ruimte op naar een hoger niveau en laat je leiden door onze kennis. Met ons bewezen proces wordt elk idee realiteit.
Maak een afspraak met onze Mural Experts:

Andere projecten

Street art in Herentals

De gemeente Herentals heeft in samenspraak met Treepack enkele locaties omgetoverd tot kunstzinnige vertoningen. We hebben zoveel mogelijk de lokale jeugd en de buurt betrokken

Read More »

Bring your story to Life

Til jouw muur of ruimte op naar een hoger niveau en laat je leiden door onze kennis. Met ons bewezen proces wordt elk idee realiteit. 

Contacteer ons

Treepack BV
Leuven, Belgium
Telefoon: +32 484 71 95 34
E-mail: hello@treepack.net

Get inspired

Schrijf je in op onze nieuwsbrief