Van boom tot boom

Stylin’ Art. Een familiebedrijf dat in 1940 is ontstaan, en nog steeds met trots en plezier hun producten maakt. Om te illustreren wat er binnen precies gebeurt, vroegen we Gooze om met ons te ontwerpen, te schilderen en croissants te eten. Aangezien dit in het verleden een succes is geweest (je kent hem misschien nog van de Satellietkwal mural in Antwerpen), stonden we te popelen om aan dit project te beginnen.

Het concept: de A tot Z workflow van het maken van alledaagse producten met houtsnippers, beginnend met het gebruik van restjes van boomstammen tot en met het vervoeren en installeren van het eindproduct in uw huis met een deel van de arbeidskrachten in het proces. Uiteraard wordt voor elke gekapte boom een nieuwe geplant.

 

TECHNISCHE SPECIFICATIES

  • Betonnen muur van 75m x 9m
  • Proper gemaakt, primer, wit geverfd met waterverf, acrylverf en spuitbussen
  • 8 dagen schilderen
  • Meer dan 55 Belgische croissants gegeten door de artiest.

Locatie: Bijckhoevelaan 5, 2110 Wijnegem

Met dank aan: De gulle mensen van Stylin’art om ons met open armen en vorkheftrucks te ontvangen. Jullie koffiezetapparaat heeft ons echt gered. Ook dank aan Mega-Mat (onze verfleverancier) en Gerken Hoogwerkers voor de lift.

Interesse?

Je hoeft niet in een vliegtuig te stappen om op avontuur te gaan. Onze muurschilderingen laten je de meest kleurrijke en dynamische aspecten ontdekken. Er is niets dat we niet kunnen opfleuren. Een paar kleurrijke accenten kunnen een wereld van verschil maken. The world is our canvas. Wij hebben enkel jou nog nodig. Help ons wat kleur in de wereld te brengen door vandaag nog contact met ons op te nemen.
Maak een afspraak met onze Mural Experts:

Andere projecten

Bakkerij Cupers te Sint-Lambrechts-Herk pakt sinds kort uit met een monumentale muurschildering die letterlijk en figuurlijk hun ambacht in de verf zet. Sinds 1976 voorzien

Read More »

AFAS – Kontich

Samen met AFAS software te Kontich hebben we de handen in mekaar geslagen om hun kantoren en opleidingsruimtes in een nieuw jasje te steken.  Onze

Read More »

Bring your story to Life

Til jouw muur of ruimte op naar een hoger niveau en laat je leiden door onze kennis. Met ons bewezen proces wordt elk idee realiteit. 

Contacteer ons

Treepack BV
Leuven, Belgium
Telefoon: +32 484 71 95 34
E-mail: [email protected]

Get inspired

Schrijf je in op onze nieuwsbrief