“Voyage Voyage” – De suikerspin in Tienen

Voyage Voyage is op bestemming aangekomen in GO! basisschool De Suikerspin

De leerlingen en leerkrachten van GO! basisschool De Suikerspin in Tienen konden stemmen op verschillende ontwerpen van kunstenaar Alain Welter voor de nieuwe mural aan de school. Uit de vele stemmen kwam het ontwerp “Voyage Voyage” als winnaar uit de bus!

Rat de Bibliothèque

De basisschool wou graag haar zijgevel opfleuren en aantrekkelijker maken door middel van street art. “Voyage Voyage” neemt de leerlingen en leerkrachten in Tienen mee op reis. Het lezen van een boek stimuleert de creativiteit en stuurt hen op literair avontuur.

In deze muurschildering wordt een knaagdier afgebeeld. Het staat symbool voor het Duitse woord “Leseratte” of in het Frans “Rat de Bibliothèque”. De maritieme kledij van het hoofdpersonage en het lichaam dat rond de worm zit – een vliegtuig – benadrukt het reizend en ontdekkend aspect door een dynamisch en kleurrijk landschap.

De Luxemburgse kunstenaar Alain Welter bracht deze prachtige mural tot leven. Zijn werk is vaak verschillend, maar met dit project wou hij het kloppend hart van GO! basisschool De Suikerspin en de speerpunten (letterijk) extra in de verf zetten.

 

IN DE MEDIA:

Met dank aan: de GO! basisschool De Suikerspin, Huis11 en the amazing Alain Welter

Interesse?

Je hoeft niet in een vliegtuig te stappen om op avontuur te gaan. Onze muurschilderingen laten je de meest kleurrijke en dynamische aspecten ontdekken. Er is niets dat we niet kunnen opfleuren. Een paar kleurrijke accenten kunnen een wereld van verschil maken. The world is our canvas. Wij hebben enkel jou nog nodig. Help ons wat kleur in de wereld te brengen door vandaag nog contact met ons op te nemen.
Maak een afspraak met onze Mural Experts:

Andere projecten

Bakkerij Cupers te Sint-Lambrechts-Herk pakt sinds kort uit met een monumentale muurschildering die letterlijk en figuurlijk hun ambacht in de verf zet. Sinds 1976 voorzien

Read More »

AFAS – Kontich

Samen met AFAS software te Kontich hebben we de handen in mekaar geslagen om hun kantoren en opleidingsruimtes in een nieuw jasje te steken.  Onze

Read More »

Bring your story to Life

Til jouw muur of ruimte op naar een hoger niveau en laat je leiden door onze kennis. Met ons bewezen proces wordt elk idee realiteit. 

Contacteer ons

Treepack BV
Leuven, Belgium
Telefoon: +32 484 71 95 34
E-mail: [email protected]

Get inspired

Schrijf je in op onze nieuwsbrief