XPAND event center

Shozy & Treepack toveren Event and Meeting center Xpand om tot een gigantische 3D mural

Ondertussen in Limburg…

We nodigden de Russische top straatartiest en schilder Shozy uit naar het oosten van België! Net zoals de vorige editie van Tizarte is het een plezier om hem zijn magie te zien uitoefenen. 
Dit gebouw – een voormalige zeepfabriek uit de jaren zestig – is volledig opgewaardeerd tot een gezellig maar modern evenementen- en vergadercentrum. De eigenaars runden vroeger een plastic upcycling fabriek in dit gebouw, maar hebben het omgebouwd tot iets nieuws. De binnenkant van het complex draait nu op volle toeren met workshops, bijeenkomsten en evenementen, variërend van zakelijke bijeenkomsten tot borrels en diners. 

Alleen de buitenkant moest nog wat opgeknapt worden, en daar hielpen wij een handje. Een paar gesprekken met de immer vriendelijke eigenaars maakten duidelijk dat dit gebouw de moeite waard was om een blikvanger op grote schaal te worden.

Op 21 september lag de laatste spuitstof op de grond en vierden we feest. Een totale make-over! 

TECHNISCHE SPECIFICATIES

  • Totale oppervlakte project: 580 m2 (reliëf op metalen platen inbegrepen 800 m2)
  • 900 spuitbussen
  • 100 liter metaal primer
  • 22 schilderdagen

 

Xpand in de media:

Met dank aan: Stad Beringen voor hun snelle administratieve, de eigenaars van Xpand voor hun geweldige gastvrijheid, en Shozy om de beste artiest ter wereld te zijn.

Interesse?

Til jouw muur of ruimte op naar een hoger niveau en laat je leiden door onze kennis. Met ons bewezen proces wordt elk idee realiteit.
Maak een afspraak met onze Mural Experts:

Andere projecten

LiNK Engineering

Treepack heeft een nieuwe muurschildering voltooid op een gevel in de haven van Antwerpen voor het Antwerpse bedrijf Link Engineering. Het kunstwerk, genaamd “Linkwizard”, toont

Read More »

Bring your story to Life

Til jouw muur of ruimte op naar een hoger niveau en laat je leiden door onze kennis. Met ons bewezen proces wordt elk idee realiteit. 

Contacteer ons

Treepack BV
Leuven, Belgium
Telefoon: +32 484 71 95 34
E-mail: hello@treepack.net

Get inspired

Schrijf je in op onze nieuwsbrief