Zuurstof voor de Zenne

In Halle loopt de Zenne. En binnenkort vind je aan haar oevers een betoverd bos terug!

Het betoverde bos

De stad Halle zal binnenkort een van de grootste murals van Europa krijgen. Ze wil de Zennevallei verbeteren, opfleuren en van een uniek imago voorzien. Het graffitikunstwerk op de muur van tweeduizend vierkante meter van de golfkartonproducent Pacapime zal een van de grootste blikvangers worden in het Zennepark. Het thema van het streetartwerk wordt ‘het betoverde bos’. 

‘De betovering’ vertelt het verhaal van een jongen en meisje uit Halle. Ze wandelen elke dag door de prachtige natuur langs de Zenne naar school, maar zien elke dag wat nieuw zwerfvuil liggen. Op een dag nam het meisje een stukje papier vast, en vouwde hiervan een vogeltje die ze eerder aan de oevers zag drinken. Het duurde niet lang voordat de jongen zei: “dat wil ik ook maken!” De daaropvolgende dagen werd het ineens een stuk properder aan de waterkant, en waren er plots veel meer dieren.

Het is een grote uitdaging voor onze artiesten, maar als we de resultaten van onze ‘Tour Elentrik’ aan de Zenne zien, zijn we zeker dat Halle een van de mooiste murals ooit zal krijgen.

LINKS:

Interesse?

Je hoeft niet in een vliegtuig te stappen om op avontuur te gaan. Onze muurschilderingen laten je de meest kleurrijke en dynamische aspecten ontdekken. Er is niets dat we niet kunnen opfleuren. Een paar kleurrijke accenten kunnen een wereld van verschil maken. The world is our canvas. Wij hebben enkel jou nog nodig. Help ons wat kleur in de wereld te brengen door vandaag nog contact met ons op te nemen.
Maak een afspraak met onze Mural Experts:

Andere projecten

Bakkerij Cupers te Sint-Lambrechts-Herk pakt sinds kort uit met een monumentale muurschildering die letterlijk en figuurlijk hun ambacht in de verf zet. Sinds 1976 voorzien

Read More »

AFAS – Kontich

Samen met AFAS software te Kontich hebben we de handen in mekaar geslagen om hun kantoren en opleidingsruimtes in een nieuw jasje te steken.  Onze

Read More »

Bring your story to Life

Til jouw muur of ruimte op naar een hoger niveau en laat je leiden door onze kennis. Met ons bewezen proces wordt elk idee realiteit. 

Contacteer ons

Treepack BV
Leuven, Belgium
Telefoon: +32 484 71 95 34
E-mail: [email protected]

Get inspired

Schrijf je in op onze nieuwsbrief