ZUURSTOF!

Het Huis van de Tolerantie en Treepack slaan de handen ineen en nodigen Leuvense creatievelingen uit om de buurt van de Brusselsestraat op te waarderen met Street Art! 

ZUURSTOF! is een participatief project waarin Treepack samen met het Huis van de Tolerantie en Mijn Leuven de omgeving van de Brusselsestraat zal opwaarderen.
Met (participatieve) street art-projecten en muurschilderingen zullen lelijke muren, elektriciteitscabines en een tunnel opgefrist worden met kunstwerken in een fauna en flora-thema.

Deze zuurstof!-projecten maken deel uit van een overkoepelend traject, waar er gedurende een periode van 2 jaar zal samengewerkt worden met lokale artiesten en organisaties om een aangenamere en gezondere omgeving te creëren in de stad.

De onderdelen in dit traject zullen plaatsvinden nabij het Huis van de Tolerantie, en bevatten:

  • Een participatieve muurschildering op elektriciteitscabine aan de Brusselsestraat.
  • De opwaardering van de tunnel ter hoogte van de Brusselsestraat (fauna & flora mural).
  • Participatieve muurschildering op de lange muur aan de achterzijde van de tunnel

De muurschilderingen worden gemaakt met Airlite; een verf die vervuilde lucht zuivert d.m.v. nanotechnologie.


​Jonas Tuch maakte samen met twee Leuvense locals – Lotte Falter & Filip Donvil – een fauna en flora-muurschildering op een elektriciteitscabine in de Brusselsestraat te Leuven. 


Zuurstof! in de media

Zuurstof! is een samenwerking tussen Mijn Leuven, Huis van de Tolerantie, Treepack en Leuven2030.

Interesse?

Je hoeft niet in een vliegtuig te stappen om op avontuur te gaan. Onze muurschilderingen laten je de meest kleurrijke en dynamische aspecten ontdekken. Er is niets dat we niet kunnen opfleuren. Een paar kleurrijke accenten kunnen een wereld van verschil maken. The world is our canvas. Wij hebben enkel jou nog nodig. Help ons wat kleur in de wereld te brengen door vandaag nog contact met ons op te nemen.
Maak een afspraak met onze Mural Experts:

Andere projecten

AFAS – Kontich

Samen met AFAS software te Kontich hebben we de handen in mekaar geslagen om hun kantoren en opleidingsruimtes in een nieuw jasje te steken.  Onze

Read More »

Tour Elentrik XL Zoersel

De gemeente Zoersel is sinds kort een kunstwerk rijker. En niet zomaar een kunstwerk. Zij stapten in zee met streetart-collectief Treepack en kunstenaar Joris Lacroix

Read More »

Bring your story to Life

Til jouw muur of ruimte op naar een hoger niveau en laat je leiden door onze kennis. Met ons bewezen proces wordt elk idee realiteit. 

Contacteer ons

Treepack BV
Leuven, Belgium
Telefoon: +32 484 71 95 34
E-mail: [email protected]

Get inspired

Schrijf je in op onze nieuwsbrief