ZUURSTOF!

Het Huis van de Tolerantie en Treepack slaan de handen ineen en nodigen Leuvense creatievelingen uit om de buurt van de Brusselsestraat op te waarderen met Street Art! 

ZUURSTOF! is een participatief project waarin Treepack samen met het Huis van de Tolerantie en Mijn Leuven de omgeving van de Brusselsestraat zal opwaarderen.
Met (participatieve) street art-projecten en muurschilderingen zullen lelijke muren, elektriciteitscabines en een tunnel opgefrist worden met kunstwerken in een fauna en flora-thema.

Deze zuurstof!-projecten maken deel uit van een overkoepelend traject, waar er gedurende een periode van 2 jaar zal samengewerkt worden met lokale artiesten en organisaties om een aangenamere en gezondere omgeving te creëren in de stad.

De onderdelen in dit traject zullen plaatsvinden nabij het Huis van de Tolerantie, en bevatten:

  • Een participatieve muurschildering op elektriciteitscabine aan de Brusselsestraat.
  • De opwaardering van de tunnel ter hoogte van de Brusselsestraat (fauna & flora mural).
  • Participatieve muurschildering op de lange muur aan de achterzijde van de tunnel

De muurschilderingen worden gemaakt met Airlite; een verf die vervuilde lucht zuivert d.m.v. nanotechnologie.


​Jonas Tuch maakte samen met twee Leuvense locals – Lotte Falter & Filip Donvil – een fauna en flora-muurschildering op een elektriciteitscabine in de Brusselsestraat te Leuven. 


Zuurstof! in de media

Zuurstof! is een samenwerking tussen Mijn Leuven, Huis van de Tolerantie, Treepack en Leuven2030.

Interesse?

Til jouw muur of ruimte op naar een hoger niveau en laat je leiden door onze kennis. Met ons bewezen proces wordt elk idee realiteit.
Maak een afspraak met onze Mural Experts:

Andere projecten

LiNK Engineering

Treepack heeft een nieuwe muurschildering voltooid op een gevel in de haven van Antwerpen voor het Antwerpse bedrijf Link Engineering. Het kunstwerk, genaamd “Linkwizard”, toont

Read More »

Bring your story to Life

Til jouw muur of ruimte op naar een hoger niveau en laat je leiden door onze kennis. Met ons bewezen proces wordt elk idee realiteit. 

Contacteer ons

Treepack BV
Leuven, Belgium
Telefoon: +32 484 71 95 34
E-mail: hello@treepack.net

Get inspired

Schrijf je in op onze nieuwsbrief