Tour Elentrik Brasschaat – De straten verjongen met street art

Verschillende lokale artiesten en professionele artiesten van de Treepack familie namen een drukke straat onder handen en toverden een handvol elektriciteitskasten om tot een natuurlijke setting.

HET CONCEPT

Eerder dit jaar was de eerste editie van Tour Elentrik een groot succes in Diest. We gingen daar van locatie naar locatie om iets moois in de straten neer te zetten. In september volgde er een nieuw project, maar deze keer dichter bij Antwerpen: Brasschaat. Een handvol lokale en zes Treepack artiesten namen een van de drukke straten onder handen enVerschillende lokale artiesten en professionele artiesten van de Treepack familie namen een drukke straat onder handen en toverden een handvol elektriciteitskasten om tot een natuurlijke setting.

TECHNISCHE SPECIFICATIES

  • Totale oppervlakte: 70 m2 (15 elektriciteitskasten)
  • Materiaal: polyester
  • Samenstelling: spuitbussen, acrylverf en airbrush
  • Duur project: 5 dagen

​De geschilderde elektriciteitskasten kan je terugvinden op de kaart van streetartcities.com (Brasschaat, Antwerpen)

Interesse?

Je hoeft niet in een vliegtuig te stappen om op avontuur te gaan. Onze muurschilderingen laten u de meest kleurrijke en dynamische aspecten ontdekken.

Er is niets dat we niet kunnen opfleuren. Een paar kleurrijke accenten kunnen een wereld van verschil maken. De wereld is ons canvas, alles wat we nu nodig hebben ben jij. Help ons wat kleur in de wereld te brengen door vandaag nog contact met ons op te nemen.
Maak een afspraak met onze Tour Elentrik Coördinator:

Andere TOUR ELENTRIK locaties

Mural van folkzanger

Tour Elentrik Wilrijk

21 nutskasten in de Wilrijkse wijken Oostverveld en Elsdonk kregen door verschillende street artists een kleurrijke make-over. Ook de legendarische folkzanger Ferre Grignard kreeg er

Read More »

Bring your story to Life

Til jouw muur of ruimte op naar een hoger niveau en laat je leiden door onze kennis. Met ons bewezen proces wordt elk idee realiteit. 

Contacteer ons

Treepack BV
Leuven, Belgium
Telefoon: +32 484 71 95 34
E-mail: [email protected]

Get inspired

Schrijf je in op onze nieuwsbrief