Tour Elentrik Bredene

Wij brachten onze zomer door aan de kust…

Samen met 17 lokale kunstenaars en 3 kunstenaars van het Treepack team, schilderden we elektriciteitskasten over heel Bredene, een grote stad die bruist van het leven! Niet alleen het strand was een streling voor het oog, maar deze kunstenaars hebben ons zeker verrast. Zelfs voor ons was het een primeur om zoveel talent te zien in een stad van deze omvang.

Ons eerste bezoek was meteen een schot in de roos, toen we de plaatselijke bevolking ontmoetten en een workshop voor hen organiseerden. We bespraken de basis, bedachten thema’s en ideeën voor deze editie van Tour Elentrik, en gingen al snel aan de slag met spuitverf en stencils. 
Alle ideeën die we bedachten vroegen om wat kunst- en vliegwerk, en dit was een mooi moment om te oefenen. 

Enkele weken later trokken de kunstenaars de straat op en zorgden voor verbluffende resultaten. Vanaf het moment dat de eerste penseelstreek op de elektriciteitskastjes was gezet, hadden sommige stadsbewoners ons al in de gaten en verspreidden ‘de goede woorden’. Voor we het wisten was de pers uitgenodigd en deden we onze Tour Elentrik (de wandelroute die alle kunstwerken met elkaar verbindt) met een handvol fotografen en camera’s voor ons uit. 

Het was echt een geweldige ervaring om met hen allemaal te werken. We hebben veel nieuwe vrienden gemaakt die hopelijk in een van onze toekomstige projecten te zien zullen zijn!

Tour Elentrik Bredene in de media

Ons project kreeg aandacht in verschillende kranten en online magazines. Hieronder vind je er een aantal:

Interesse?

Je hoeft niet in een vliegtuig te stappen om op avontuur te gaan. Onze muurschilderingen laten u de meest kleurrijke en dynamische aspecten ontdekken.

Er is niets dat we niet kunnen opfleuren. Een paar kleurrijke accenten kunnen een wereld van verschil maken. De wereld is ons canvas, alles wat we nu nodig hebben ben jij. Help ons wat kleur in de wereld te brengen door vandaag nog contact met ons op te nemen.
Maak een afspraak met onze Tour Elentrik Coördinator:

Andere TOUR ELENTRIK locaties

Tour Elentrik Dendermonde

Verfraaiing van elektriciteit kasten in het thema Varken Samen met lokale en professionele kunstenaars werden in totaal 40 kasten omgetoverd tot heuse kunstwerken. Het project startte

Read More »

Tour Elentrik Lint

De straten in Lint zijn nu ook voorzien van meer kleur! Nutsvoorzieningskasten zijn vaak een doorn in het oog. Lelijk, vuil, gevandaliseerd,… Iedereen kent ze

Read More »

Tour Elentrik Denderleeuw

Denderleeuw onder hoogspanning! In Denderleeuw gingen 16 kunstenaars, waaronder twee duo’s, aan de slag. Zowel Denderleeuwenaren als professionele artiesten, maar stuk voor stuk mensen met

Read More »

Bring your story to Life

Til jouw muur of ruimte op naar een hoger niveau en laat je leiden door onze kennis. Met ons bewezen proces wordt elk idee realiteit. 

Contacteer ons

Treepack BV
Leuven, Belgium
Telefoon: +32 484 71 95 34
E-mail: [email protected]

Get inspired

Schrijf je in op onze nieuwsbrief