Tour Elentrik Harelbeke

#OarelbekeWeireldstad

Stad Harelbeke nodigde Treepack voor een tweede keer uit om de stad klaar te maken voor de wereld van morgen. Dit doen we deze keer met een grote Tour Elentrik, met maar liefst 20 professionele en lokale kunstenaars. De stad zet zich in op duurzaamheidhernieuwbare energie en een groene toekomst. Daarom was het thema van deze Tour Elentrik ‘Sustainable Development Goals (SDG’s)’.

De ontwerpen voor de lelijke elektriciteitskastjes gingen rond 5 doelen van de SDG’s:

  • SDG 10 – Ongelijkheid verminderen
  • SDG 11 – Duurzame steden en gemeenschappen
  • SDG 13 – Klimaatactie
  • SDG 14 – Leven in het water
  • SDG 15 – Leven op het water

Zo kwamen er prachtige resultaten rond tegenstellingen wegwerken (man/vrouw, noord/zuid), alternatieve energie, opnieuw vis in de Leie en lokale dieren. Ook kwam de hashtag #OarelbekeWeireldstad nog eens aan bod. Deze kwam vorig jaar al tot leven toen we samen met Lobster Robin en Simon Mannaerts de voetgangerstunnel onder de spoorweg van Harelbeke station transformeerde tot een echt kunstwerk.

IN DE MEDIA:

Interesse?

Je hoeft niet in een vliegtuig te stappen om op avontuur te gaan. Onze muurschilderingen laten u de meest kleurrijke en dynamische aspecten ontdekken.

Er is niets dat we niet kunnen opfleuren. Een paar kleurrijke accenten kunnen een wereld van verschil maken. De wereld is ons canvas, alles wat we nu nodig hebben ben jij. Help ons wat kleur in de wereld te brengen door vandaag nog contact met ons op te nemen.
Maak een afspraak met onze Tour Elentrik Coördinator:

Andere TOUR ELENTRIK locaties

Tour Elentrik Dendermonde

Verfraaiing van elektriciteit kasten in het thema Varken Samen met lokale en professionele kunstenaars werden in totaal 40 kasten omgetoverd tot heuse kunstwerken. Het project startte

Read More »

Tour Elentrik Lint

De straten in Lint zijn nu ook voorzien van meer kleur! Nutsvoorzieningskasten zijn vaak een doorn in het oog. Lelijk, vuil, gevandaliseerd,… Iedereen kent ze

Read More »

Tour Elentrik Denderleeuw

Denderleeuw onder hoogspanning! In Denderleeuw gingen 16 kunstenaars, waaronder twee duo’s, aan de slag. Zowel Denderleeuwenaren als professionele artiesten, maar stuk voor stuk mensen met

Read More »

Bring your story to Life

Til jouw muur of ruimte op naar een hoger niveau en laat je leiden door onze kennis. Met ons bewezen proces wordt elk idee realiteit. 

Contacteer ons

Treepack BV
Leuven, Belgium
Telefoon: +32 484 71 95 34
E-mail: [email protected]

Get inspired

Schrijf je in op onze nieuwsbrief