Tour Elentrik Kortessem

Heb jij al langs de nieuwste Tour Elentrik Route gefietst? 

In het voorjaar van 2022 werden 10 kasten opgefleurd in de straten van Kortessem. Er werd gewerkt rond de drie SDG’s: vrede, veiligheid en rechtvaardigheid. Enkele thema’s waar de gemeente in de toekomst op wil inzetten.

Al snel resulteerde dat in enkele prachtige kunstwerken. Er werd een route uitgestippeld langs de verschillende kasten doorheen de gemeente, zodat je ze allemaal kan bewonderen. De tocht is 20,9 kilometer lang, dus ideaal voor een uitstap met de fiets.

Meer informatie over de artiesten en de kaart met de route vind je hier.

De artiesten

  • Jordy Romsee
  • Hanne Jamaer & Saar Schraepen
  • Nihan Yilmaz
  • Leerlingen van Ov1 onder leiding van Marijke Willaert
  • Simon Linez Quintens
  • Fien Cox
  • Maud Crouhs

Interesse?

Je hoeft niet in een vliegtuig te stappen om op avontuur te gaan. Onze muurschilderingen laten u de meest kleurrijke en dynamische aspecten ontdekken.

Er is niets dat we niet kunnen opfleuren. Een paar kleurrijke accenten kunnen een wereld van verschil maken. De wereld is ons canvas, alles wat we nu nodig hebben ben jij. Help ons wat kleur in de wereld te brengen door vandaag nog contact met ons op te nemen.
Maak een afspraak met onze Tour Elentrik Coördinator:

Andere TOUR ELENTRIK locaties

Tour Elentrik Dendermonde

Verfraaiing van elektriciteit kasten in het thema Varken Samen met lokale en professionele kunstenaars werden in totaal 40 kasten omgetoverd tot heuse kunstwerken. Het project startte

Read More »

Tour Elentrik Lint

De straten in Lint zijn nu ook voorzien van meer kleur! Nutsvoorzieningskasten zijn vaak een doorn in het oog. Lelijk, vuil, gevandaliseerd,… Iedereen kent ze

Read More »

Tour Elentrik Denderleeuw

Denderleeuw onder hoogspanning! In Denderleeuw gingen 16 kunstenaars, waaronder twee duo’s, aan de slag. Zowel Denderleeuwenaren als professionele artiesten, maar stuk voor stuk mensen met

Read More »

Bring your story to Life

Til jouw muur of ruimte op naar een hoger niveau en laat je leiden door onze kennis. Met ons bewezen proces wordt elk idee realiteit. 

Contacteer ons

Treepack BV
Leuven, Belgium
Telefoon: +32 484 71 95 34
E-mail: [email protected]

Get inspired

Schrijf je in op onze nieuwsbrief