Tour Elentrik Lint

De straten in Lint zijn nu ook voorzien van meer kleur!

Nutsvoorzieningskasten zijn vaak een doorn in het oog. Lelijk, vuil, gevandaliseerd,… Iedereen kent ze maar al te goed. Samen met lokale en professionele artiesten steken we deze monotone en grijze elektriciteitskasten in een mooi en kunstzinnig jasje!

Rond het thema Fauna & Flora gingen 20 artiesten aan de slag. Het resultaat kan u zelf ontdekken maar het geeft alvast meer kleur op straat, minder vandalisme en ontzettend tevreden (buurt-)bewoners!

Fiets, wandel of step langs de 10 gedecoreerde nutskasten in Lint! Ontdek de verhalen en de inspiratie van de artiesten door de QR-code te scannen.

Ontdek de verschillende locaties

 

De artiesten:

  • Jan Poncelet
  • Zenzi De Vlaminck
  • Ems Verhaert
  • Hanne Donceel
  • Laurien Marissens
  • Ines Callens
  • Anke Reiling
  • Chloe Nunez Garcia
  • Katrijn Vanhauwaert

 

Interesse?

Je hoeft niet in een vliegtuig te stappen om op avontuur te gaan. Onze muurschilderingen laten u de meest kleurrijke en dynamische aspecten ontdekken.

Er is niets dat we niet kunnen opfleuren. Een paar kleurrijke accenten kunnen een wereld van verschil maken. De wereld is ons canvas, alles wat we nu nodig hebben ben jij. Help ons wat kleur in de wereld te brengen door vandaag nog contact met ons op te nemen.
Maak een afspraak met onze Tour Elentrik Coördinator:

Andere TOUR ELENTRIK locaties

Tour Elentrik Rotselaar

De bekende beschilderde elektriciteitskasten vinden nu ook hun weg naar Rotselaar. De artiesten van Treepack en vijf externe professionele straatkunstenaars gingen aan de slag om

Read More »

Tour Elentrik Lubbeek

Tour Elentrik landt in Lubbeek! Het street art project werkte samen met tien lokale artiesten om de oude en afgeleefde nutsvoorzieningskasten te voorzien van een

Read More »

Tour Elentrik Zonhoven

Kunstroute met talent van eigen bodem Alle kunstwerken zijn te bewonderen via een gloednieuwe fietsroute van zeventien kilometer die alle locaties met elkaar verbindt. Wie de

Read More »

Tour Elentrik Waregem

Nutskasten met aandacht voor diversiteit in al haar vormen.  Samen met gemeente Waregem, lokale én professionele artiesten gingen we aan de slag gaan om de

Read More »

Bring your story to Life

Til jouw muur of ruimte op naar een hoger niveau en laat je leiden door onze kennis. Met ons bewezen proces wordt elk idee realiteit. 

Contacteer ons

Treepack BV
Leuven, Belgium
Telefoon: +32 484 71 95 34
E-mail: hello@treepack.net

Get inspired

Schrijf je in op onze nieuwsbrief