Tour Elentrik Maasmechelen

Tour Elentrik is een project waarbij artiesten elektriciteitskasten beschilderen. Met dit project bieden wij jou de kans om kunst te delen met de buitenwereld. Deze kleine ingrepen kunnen de plotse doorbraak van een artiest beteken en bewustzijn bij de inwoners stimuleren, of zelfs de kracht geven om iets met kunst te gaan doen.

Net als vorig jaar trapten we het seizoen op gang met een #tourelentrik project. We bezochten Maasmechelen, helemaal in het oosten van België om met lokale en professionele kunstenaars samen te werken die Maasmechelen hun thuis noemen. We waren zeer onder de indruk van hun talent en ideeën en ondersteunden hen tijdens de opstartfase. We gaven tips en trucs om te werken met stencils, spuitbussen, doppen en acrylverf. Al snel merkten we dat deze artistieke wondertjes de show in hun eentje konden runnen, dus lieten we ze hun gang gaan. De eindresultaten zijn gewoonweg verbluffend, en als klap op de vuurpijl had iedereen plezier.

TECHNISCHE SPECIFICATIES

  • 22 elektriciteitskasten / cabines
  • +/- 60 m2 oppervlakte
  • Gebruikte materialen: spuitbussen, markers, acrylverf en stencils
  • Er werd een laag witte primer geplaatst voor de kunstlaag

Interesse?

Je hoeft niet in een vliegtuig te stappen om op avontuur te gaan. Onze muurschilderingen laten u de meest kleurrijke en dynamische aspecten ontdekken.

Er is niets dat we niet kunnen opfleuren. Een paar kleurrijke accenten kunnen een wereld van verschil maken. De wereld is ons canvas, alles wat we nu nodig hebben ben jij. Help ons wat kleur in de wereld te brengen door vandaag nog contact met ons op te nemen.
Maak een afspraak met onze Tour Elentrik Coördinator:

Andere TOUR ELENTRIK locaties

Mural van folkzanger

Tour Elentrik Wilrijk

21 nutskasten in de Wilrijkse wijken Oostverveld en Elsdonk kregen door verschillende street artists een kleurrijke make-over. Ook de legendarische folkzanger Ferre Grignard kreeg er

Read More »

Bring your story to Life

Til jouw muur of ruimte op naar een hoger niveau en laat je leiden door onze kennis. Met ons bewezen proces wordt elk idee realiteit. 

Contacteer ons

Treepack BV
Leuven, Belgium
Telefoon: +32 484 71 95 34
E-mail: [email protected]

Get inspired

Schrijf je in op onze nieuwsbrief