Tour Elentrik Terbank

Voortaan kunnen nieuwsgierigen en bewonderaars via de Tour Elentrik een wandeling maken langs al deze kunstobjecten in Terbank Leuven!

 

Terbank kleurt

In mei 2019 namen Camille en Karen van Alvinnenberg vzw het initiatief om een Street Art-project op te starten. Zo ontstond de
​Kom-op-voor-je-wijk werkgroep “Terbank Kleurt” met bewoners van Alvinnenberg vzw en buurtbewoners. 
Eerst werd gezocht naar een geschikte muur voor de muurschildering, nog later werd het project aangevuld met Tour Elentrik: het schilderen van elektriciteitskastjes samen met lokale creatievelingen. ​Het thema ‘natuur’ kreeg de voorkeur als onderwerp van de kunstwerken.

De lokale bewoners gaven met kleuren en geuren een aanzet voor een ontwerp van een van onze street artists (Tuch). Al snel volgde de plaatsing van de 27-meter lange mural met een tiental lokale bewoners.

Om het Tour Elentrik-project in Terbank in te leiden konden de locals en bewoners van vzw Alvinnenberg deelnemen aan een workshop, waar ze les kregen in het ontwerpen en het werken met spray paint. De volgende stap was vanzelfsprekend: het schilderen van de elektriciteitskastjes!

Links:

Interesse?

Je hoeft niet in een vliegtuig te stappen om op avontuur te gaan. Onze muurschilderingen laten u de meest kleurrijke en dynamische aspecten ontdekken.

Er is niets dat we niet kunnen opfleuren. Een paar kleurrijke accenten kunnen een wereld van verschil maken. De wereld is ons canvas, alles wat we nu nodig hebben ben jij. Help ons wat kleur in de wereld te brengen door vandaag nog contact met ons op te nemen.
Maak een afspraak met onze Tour Elentrik Coördinator:

Andere TOUR ELENTRIK locaties

Tour Elentrik Dendermonde

Verfraaiing van elektriciteit kasten in het thema Varken Samen met lokale en professionele kunstenaars werden in totaal 40 kasten omgetoverd tot heuse kunstwerken. Het project startte

Read More »

Tour Elentrik Lint

De straten in Lint zijn nu ook voorzien van meer kleur! Nutsvoorzieningskasten zijn vaak een doorn in het oog. Lelijk, vuil, gevandaliseerd,… Iedereen kent ze

Read More »

Tour Elentrik Denderleeuw

Denderleeuw onder hoogspanning! In Denderleeuw gingen 16 kunstenaars, waaronder twee duo’s, aan de slag. Zowel Denderleeuwenaren als professionele artiesten, maar stuk voor stuk mensen met

Read More »

Bring your story to Life

Til jouw muur of ruimte op naar een hoger niveau en laat je leiden door onze kennis. Met ons bewezen proces wordt elk idee realiteit. 

Contacteer ons

Treepack BV
Leuven, Belgium
Telefoon: +32 484 71 95 34
E-mail: [email protected]

Get inspired

Schrijf je in op onze nieuwsbrief