Tour Elentrik Wilrijk

21 nutskasten in de Wilrijkse wijken Oostverveld en Elsdonk kregen door verschillende street artists een kleurrijke make-over. Ook de legendarische folkzanger Ferre Grignard kreeg er een eerbetoon.

Mural van folkzanger

Deze editie van Tour Elentrik had maar liefst 3 thema’s waar de lokale Antwerpse artiesten rond konden werken. Kleurrijke dieren was het eerste thema, heel wat straten in de Elsdonkwijk dragen namelijk dierennamen. Het tweede thema is de Olympische Spelen. In deze buurt werd honderd jaar geleden tijdens de Olympische Spelen van Antwerpen de pistewedstrijden afgewerkt op een (intussen afgebroken) velodroom. Een eerbetoon aan Ferre Grignard is het laatste thema van deze Tour Elentrik. In de Valaarwijk krijgen twee elektriciteitskastjes een tekening die verwijzen de folkzanger, die hier opgroeide.

Binnenkort kunnen liefhebbers van street art de creaties ontdekken tijdens een wandelroute die uitgestippeld zal worden. Terwijl kunnen de bezoekers ook de wijken Oosterveld en Elsdonk ontdekken.

Interesse?

Je hoeft niet in een vliegtuig te stappen om op avontuur te gaan. Onze muurschilderingen laten u de meest kleurrijke en dynamische aspecten ontdekken.

Er is niets dat we niet kunnen opfleuren. Een paar kleurrijke accenten kunnen een wereld van verschil maken. De wereld is ons canvas, alles wat we nu nodig hebben ben jij. Help ons wat kleur in de wereld te brengen door vandaag nog contact met ons op te nemen.
Maak een afspraak met onze Tour Elentrik Coördinator:

Andere TOUR ELENTRIK locaties

Tour Elentrik Dendermonde

Verfraaiing van elektriciteit kasten in het thema Varken Samen met lokale en professionele kunstenaars werden in totaal 40 kasten omgetoverd tot heuse kunstwerken. Het project startte

Read More »

Tour Elentrik Lint

De straten in Lint zijn nu ook voorzien van meer kleur! Nutsvoorzieningskasten zijn vaak een doorn in het oog. Lelijk, vuil, gevandaliseerd,… Iedereen kent ze

Read More »

Tour Elentrik Denderleeuw

Denderleeuw onder hoogspanning! In Denderleeuw gingen 16 kunstenaars, waaronder twee duo’s, aan de slag. Zowel Denderleeuwenaren als professionele artiesten, maar stuk voor stuk mensen met

Read More »

Bring your story to Life

Til jouw muur of ruimte op naar een hoger niveau en laat je leiden door onze kennis. Met ons bewezen proces wordt elk idee realiteit. 

Contacteer ons

Treepack BV
Leuven, Belgium
Telefoon: +32 484 71 95 34
E-mail: [email protected]

Get inspired

Schrijf je in op onze nieuwsbrief