Tour Elentrik XL

Nutsvoorzieningskasten zijn vaak een doorn in het oog. Lelijk, vuil, of gevandalizeerd door taggers, je hebt ze vast wel gezien!
Samen met lokale en professionele artiesten gaan we samen aan de slag om deze monotone en grijze elektriciteitskasten te voorzien van een knappe kunstlaag!  Niet alleen de kleintjes, maar ook de grote kasten en cabines maken deel uit van Tour Elentrik. De resultaten spreken voor zich! 

We trokken er met verschillende enthousiaste artiesten op uit in verschillende regio’s om deze niet-al-te-verdekt-opgestelde bouwwerken om te toveren tot iets moois. 

 

Sint-Pieters-Leeuw

Halle

Bredene

Leuven
Smates’ke uitgenodigd in Leuven 😉 . Dit kunstwerk is te vinden in de Pieter Nollekensstraat – Kessel-Lo

 

Interesse?

Je hoeft niet in een vliegtuig te stappen om op avontuur te gaan. Onze muurschilderingen laten u de meest kleurrijke en dynamische aspecten ontdekken.

Er is niets dat we niet kunnen opfleuren. Een paar kleurrijke accenten kunnen een wereld van verschil maken. De wereld is ons canvas, alles wat we nu nodig hebben ben jij. Help ons wat kleur in de wereld te brengen door vandaag nog contact met ons op te nemen.
Maak een afspraak met onze Tour Elentrik Coördinator:

Andere TOUR ELENTRIK locaties

Tour Elentrik Dendermonde

Verfraaiing van elektriciteit kasten in het thema Varken Samen met lokale en professionele kunstenaars werden in totaal 40 kasten omgetoverd tot heuse kunstwerken. Het project startte

Read More »

Tour Elentrik Lint

De straten in Lint zijn nu ook voorzien van meer kleur! Nutsvoorzieningskasten zijn vaak een doorn in het oog. Lelijk, vuil, gevandaliseerd,… Iedereen kent ze

Read More »

Tour Elentrik Denderleeuw

Denderleeuw onder hoogspanning! In Denderleeuw gingen 16 kunstenaars, waaronder twee duo’s, aan de slag. Zowel Denderleeuwenaren als professionele artiesten, maar stuk voor stuk mensen met

Read More »

Bring your story to Life

Til jouw muur of ruimte op naar een hoger niveau en laat je leiden door onze kennis. Met ons bewezen proces wordt elk idee realiteit. 

Contacteer ons

Treepack BV
Leuven, Belgium
Telefoon: +32 484 71 95 34
E-mail: [email protected]

Get inspired

Schrijf je in op onze nieuwsbrief